چگونه دستگاه بخور می‌تواند به بهبود الرژی کمک کند؟

چکیده محتوای این صفحه

برای بهبود عملکرد سایت امتیاز دهید...

چگونه دستگاه بخور می‌تواند به بهبود الرژی کمک کند؟ با افزایش آلودگی هوا مشکلات تنفسی در انسان نیز افزایش یافته است. ذرات معلق در هوا، گازهای آلاینده و ترکیبات شیمیایی مضری که در هوا وجود دارند می‌توانند به صورت مستقیم یا غیرمستقیم باعث بروز مشکلات تنفسی مانند آسم، برونشیت، عطسه های مکرر، خس خس، و مشکلات جدی تر مانند التهاب ریه و سایر بیماری‌های تنفسی و آلرژیک شوند. بنابراین، حفظ و ارتقا کیفیت هوای تنفسی و پیشگیری از الودگی هوا از اهمیت بسیاری برخوردار است. برای اشنایی با روش های پیشگیری از ابتلا به این مشکلات با ما همراه باشید.

تماس بگیرید

روش هایی برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های الرژیک به دلیل الودگی هوا

نخست باید با روش هایی که به شما از ابتلا به الرژی کمک می کند اشنا شوید. رعایت این نکات بسیار اسان هستند که در ادامه به برخی از انها اشاره شده است:

  1. استفاده از ماسک های تنفسی: اولین روش برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های آلرژیک استفاده از ماسک تنفسی است. ماسک های تنفسی با کاهش احتمال تنفس ذرات آلوده در محیط می تواند به جلوگیری از ابتلا به انواع آلرژی به ما کمک کند.
  2. حفظ تمیزی محیط: سعی کنید همواره نسبت به تمیز بودن محیط زندگی خود و جلوگیری از تجمع گرد و غبار کوشا باشید؛ زیرا گرد و غبار یکی از عواملی است که می تواند سبب بروز الرژی و عطسه های مکرر شود. در صورت نیاز می توانید از ماسک های تنفسی برای جلوگیری از تماس با گرد و غبار استفاده نمایید.
  3. استفاده از ضدعفونی کننده هوا: دستگاه رطوبت ساز یا دستگاه بخور می تواند به عنوان یک ضدعفونی کننده قوی هوا، خنک کننده محیط و از بین برنده گرد و غبار مورد استفاده قرار گیرد و از ابتلا افراد به بیماری های الرژیک جلوگیری کند.

روش هایی برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های الرژیک به دلیل الودگی هوا

فواید استفاده از دستگاه بخور در بهبود الرژی

استفاده از دستگاه بخور یک روش خانگی در پیشگیری و بهبود الرژی به شمار می اید و دارای فواید گوناگونی است که در ادامه به برخی از انها اشاره خواهد شد:

  1. کاهش علائم الرژی: اولین و مهم ترین فایده استفاده از دستگاه بخور در منزل از بین بردن الودگی و کاهش علائم الرژیک مانند عطسه، سرفه، خارش، تورم و خشکی در ناحیه بینی و چشم‌ها و پوست است.
  2. کم هزینه و موثر: دستگاه بخور می تواند به عنوان روشی خانگی و ارزان برای پیشگیری از الرژی مورد استفاده قرار گیرد. این دستگاه با از بین بردن گرد و غبار در محیط، از مشکلات آتی جلوگیری می نماید و دیگر احتیاج به صرف وقت و هزینه برای درمان نیست.
  3. تسکین التهاب: تسکین التهاب و درد با استفاده ی مداوم از دستگاه بخور امکان پذیر است؛ پس از استفاده دوره ای از این دستگاه می توانید مشاهده گر کاهش و تسکین التهاب باشید.
  4. تطهیر مجرای هوایی: پس از تنفس الودگی و بروز الرژی در فرد، دستگاه بخور می تواند به عنوان کاهش دهنده الاینده در هوا برای کاهش علائم الرژی مورد استفاده قرار گیرد. رطوبت می‌تواند با تطهیر مجرای هوایی و حذف ذرات میکروبی و آلرژن‌ها، به بهبود علائم الرژی کمک کند.
  5. رطوبت‌بخشی: ترطیب محیط می تواند باعث ترطیب مجاری تنفسی و همچنین افزایش سلامت پوست و مو شود.
  6. تسکین دردها: دستگاه رطوبت ساز می تواند به تسکین خشکی و خارش های ناشی از آن در ناحیه بینی و گلو شود و همچنین به بیمار برای گذراندن دوره درمان راحتتر کمک کند.

با این حال، قبل از استفاده از دستگاه بخور یا هر روش دیگری برای کنترل علائم الرژی، بهتر است با پزشک خود مشورت کنید و راهنمایی‌های لازم را از او دریافت کنید.

مشاهده محصولات

استفاده از دستگاه بخور برای بهبود الرژی

دستگاه بخور یا رطوبت ساز، روشی مفید و موثر برای کاهش علائم آلرژی مانند آبریزش بینی، عطسه، خس خس و گرفتگی و سردرد است. دستگاه رطوبت ساز با انتشار بخار تمیز و خنک در هوا می تواند باعث کاهش ترشحات بینی و گلو و همچنین با مرطوب سازی محیط سبب از بین بردن خشکی در آن شود.

از سری معضلاتی که با دستگاه بخور از بین می روند، می توان به از بین رفتن آلودگی محیط و ضدعفونی آن، از بین بردن گرد و غبار محیط و گرده گیاهان که سبب به وجود آمدن آلرژی های فصلی می شود اشاره کرد.

در صورت حاد بودن شرایط و تشدید آلرژی سعی کنید که به پزشک مراجعه نمایید و دوره درمان خود را با کمک پزشک،  دارو و انجام تمرینات تنفسی تکمیل نمایید تا بهبودی حاصل شود.

استفاده از دستگاه بخور برای بهبود الرژی

ایا می توان از اسانس در دستگاه بخور برای بهبود الرژی استفاده کرد؟

به طور کلی استفاده از اسانس در دستگاه بخور توصیه نمی شود؛ زیرا هر یک از اسانس ها خواص مربوط به خود را دارند که می توانند سبب تشدید الرژی شوند و عوارض جانبی داشته باشند.

اما می توانید اینکار را با مشورت پزشک و با روش های خانگی و بخور گرم برای بهبود الرژی امتحان کنید و در صورت مشاهده علائم بهبودی اینکار را ادامه دهید. تخم گشنیز، روغن اکالیپتوس، بلور منتول، جوهر نعناع از نمونه درمان های طب سنتی برای استفاده در بخور گرم برای بهبود الرژی می باشد.

تاثیر نظافت دستگاه بخور در بهبود الرژی

شستشوی منظم دستگاه بخور می تواند تاثیر بسیار مثبتی در بهبود علائم الرژی و حفظ پاکیزگی محیط داشته باشد. خصوصا اگر از اب تصفیه نشده در دستگاه استفاده می نمایید، نیاز است که به صورت مداوم دستگاه را شستشو دهید تا منافذ آن دچار رسوب گرفتن نشود؛ همچنین تجمع الودگی ها و گرد و غبار در دستگاه می تواند به محیط نیز سرایت کند و علائم آلرژی مانند عطسه، سرفه، خارش و تنگی نفس را تشدید کند.

روش شستشوی دستگاه در مقاله ی مربوطه به کامل شرح داده شده است و به صورت خلاصه در زیر توضیح داده خواهد شد:

  1. آب دستگاه را تخلیه نمایید.
  2. مقدار جوهرنمک را با اب ترکیب کرده و سپس در محلی از دستگاه که می خواهیم شسته شود، می ریزیم.
  3. با یک قلموی نرم آن را شستشو می دهیم.
  4. دستگاه را از جوهرنمک تخلیه نمایید.
  5. دستگاه را یکبار دیگر با اب خالی بشویید.
  6. مخزن ان را پر نمایید و سپس دستگاه را روشن کنید.

در این مقاله از مه اوران درباره استفاده از دستگاه بخور برای بهبود الرژی صحبت کردیم. همچنین مفاهیم مربوط به آن مانند روش هایی برای جلوگیری از بروز الرژی، فواید دستگاه رطوبت ساز در بهبود الرژی، استفاده کردن یا نکردن اسانس در دستگاه بخور برای بهبود الرژی و همچنین تاثیر و روش شستشوی دستگاه بخور شرح داده شد.

امید است با خواندن این مقاله توانسته باشیم سهم کوچکی در بهبود مشکلات سلامتی شما ایفا کرده باشیم؛ برای کسب اطلاعات بیشتر درباره دستگاه های بخور می توانید با شماره ی 02191035178 در ارتباط باشید.

بهترین دستگاه ها را از ما بخواهید

مه آوران اولین و بزرگترین تولید کننده دستگاه رطوبت ساز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

You cannot copy content of this page

فرم درخواست مشاوره

برای در خواست مشاوره لطفا فرم زیر را پر کنید.