انواع دستگاه رطوبت ساز

چکیده محتوای این صفحه

برای بهبود عملکرد سایت امتیاز دهید...

امروزه انواع دستگاه رطوبت ساز در بازار متناسب با نیاز و بودجه شما وجود دارد. تمام‌ این دستگاه ها یک هدف را دنبال می کنند و آن مرطوب کردن هوا می باشد، اما شیوه کار هر دستگاه، نحوه انتشار مه در هوا، سایز ذرات مه و… از دستگاهی به دستگاه دیگر متفاوت است.‌

در این مقاله از گروه صنعتی مه آوران با ما باشید، تا ضمن آشنایی با انواع رطوبت ساز، با مزایای استفاده از این دستگاه نیز آشنا شوید.

مزایای استفاده از دستگاه رطوبت ساز

انواع دستگاه رطوبت ساز موجود در بازار، مزایای یکسانی را ارائه می دهند. این دستگاه با مرطوب کردن هوا بسیاری از بیماری ها و ناراحتی های پوستی را از ما و عزیزان مان در خانه دور نگاه می دارند.

از سوی دیگر دستگاه های رطوبت ساز در صنایع مختلف مانند دامداری، گلخانه، پرورش مرغ، پرورش پرندگان زینتی و… سبب رشد و بازدهی این صنایع می شوند‌.

مهمترین مزایای دستگاه رطوبت ساز عبارتند از؛

مزایای استفاده از دستگاه رطوبت ساز

از بین بردن بیماری ها

مهمترین توصیه ای که پزشکان به افرادی که از بیماری های تنفسی مانند ذات الریه و برونشیت رنج می برند، مرطوب نگه داشتن هوا است. هوای مرطوب مانع از خشک شدن غشای مخاطی و تشدید این علائم می شود.

از سوی دیگر در زمان شیوع بیماری های ویروسی مانند آنفولانزا و سرما خوردگی استفاده از دستگاه رطوبت ساز باعث از بین رفتن این ویروس در هوا خواهند شد.

همینطور استفاده از انواع دستگاه رطوبت ساز، باعث سنگین شدن ذرات معلق موجود در هوا، مانند پرز، مو، گرد و غبار و … می شود؛ از این رو این ذرات روی سطوح می نشینند و وارد دستگاه تنفسی شما نمی شوند.

بیشتر بخوانید: رطوبت ساز خانگی

پرورش گیاهان

هوای خشک برای گیاهان خانگی و گلخانه ای مضر است. از آنجایی که دستگاه رطوبت ساز رطوبت را حفظ می کند، گیاهان رشد بهینه ای ای خواهند داشت و کم تر درگیر آفات و بیماری ها می شوند.

دوام مبلمان چوبی

مزیت دیگر استفاده از انواع دستگاه رطوبت ساز در خانه، افزایش طول عمر سطوح و مبلمان چوبی است. از آنجایی که سطوح چوبی در هوای خشک ترک می خورند، دستگاه رطوب ساز با بالا بردن رطوبت هوا، شرایط ایده آلی را برای مبلمان و سطوح چوبی ایجاد می کند، که سبب طول عمر و دوام بالای آنها خواهد شد.

دوام مبلمان چوبی

رونق اقتصادی دامپروری ها و گلخانه

مزیت دیگر استفاده از دستگاه های رطوبت ساز در دامداری ها، مرغداری ها، گلخانه ها و دیگر صنایع جلوگیری از شیوع بیماری ها و آفات در میان گیاهان، طیور و دام ها، افزایش اشتها، افزایش وزن، افزایش رشد و نمو و تکثیر، شیردهی زیاد و… خواهد بود.

در واقع با استفاده از این دستگاه پرورش گیاهان، دام و طیور شما از لحاظ اقتصادی رونق بسیاری خواهند گرفت.‌

انواع دستگاه رطوبت ساز کدامند؟

دستگاه های رطوبت ساز بر اساس دو عامل کاربرد و مکانیسم کار به انواع گوناگونی تقسیم بندی می شوند، در این بخش از مقاله با ما باشید، تا با انواع دستگاه رطوبت ساز بر اساس این دو عامل آشنا شوید.

انواع رطوبت ساز بر اساس کاربرد

دستگاه های رطوبت ساز بر اساس کاربرد به دو نوع خانگی و صنعتی تقسیم بندی می شوند . در ادامه مطلب با این دو رطوبت ساز بیشتر آشنا می شویم؛

رطوبت ساز خانگی

این دستگاه رطوبت ساز برای مرطوب کردن منازل، ادارات و گاهی اوقات مراکز تجاری کوچک استفاده می شود. دستگاه های رطوبت ساز خانگی به راحتی از مکانی به مکان دیگر منتقل می شوند.

این دستگاه نیاز به نصب ندارد، می توان آن را روی میز قرار داد، با پر کردن مخزن و اتصال به برق، دستگاه شروع به مرطوب کردن هوا می کند. بسیاری از مدل های خانگی طراحی شیک، ساختار ساده و استفاده آسانی دارند.

رطوبت سازهای صنعتی

یکی دیگر از انواع دستگاه رطوبت ساز بر اساس کاربرد، نوع صنعتی این دستگاه هاست. این دستگاه ها توان بسیار بالایی دارند، در حدود چند دقیقه یک سالن و فضای بزرگ را مرطوب می کنند‌. این رطوبت سازها سایز و وزن بسیار زیادی دارند، برای انبارها، سردخانه، دامپروری، سالن مرغداری، گلخانه و… تولید و طراحی شده اند.

رطوبت سازهای صنعتی

انواع رطوبت ساز بر اساس نحوه کار

دستگاه های رطوبت ساز بر اساس مکانیسم کار نیز به چهار نوع بخار ساز، تبخیری و التراسونیک و پروانه ای تقسیم بندی می شوند. در ادامه مطلب شما را با انواع دستگاه رطوبت ساز آشنا می کنیم. انواع رطوبت ساز بر اساس نحوه کار عبارتند از؛

رطوبت ساز بخار ساز

هنگامی که سوسپانسیون آبی در محفظه با جوشاندن آب به دست می آید، رطوبت ساز را بخار ساز می نامند. این دستگاه در انواع خانگی و صنعتی وجود دارد و بخار حاصل از آن گرم می باشد.

رطوبت ساز تبخیری

یکی دیگر از انواع دستگاه رطوبت ساز، تبخیری نام دارد. این دستگاه رطوبت ساز با تبخیر آب بدون جوشاندن، هوای محیط را خنک و مرطوب می کند. مه حاصل از این رطوبت ساز بر عکس نوع بخار ساز خنک می باشد. این دستگاه در سالن پرورش پرندگان زینتی، جوجه کشی و خانه بسیار استفاده می گردد.

رطوبت ساز التراسونیک

یکی دیگر از انواع رطوبت ساز محبوب، مقرون به صرفه، پر بازده و کم صدا، دستگاه رطوبت ساز التراسونیک است. این دستگاه با ایجاد فرکانس فراصوتی به نام اولتراسوند، قطرات آب را به ذرات بسیار ریز تجزیه می کند. این ذرات به صورت مه بسیار سبک، ریز و متراکم به صورت یکنواخت در فضای مورد نظر منتشر می شوند.

رطوبت ساز پروانه ای

یکی دیگر از انواع دستگاه رطوبت ساز، نوع پروانه ای است. این دستگاه از دیگر انواع رطوبت ساز قدرت بالاتری دارد. شیوه کار این دستگاه بدین نحو است که آب از مخزن توسط دینام به پره ها می رسد، پره ها با نیروی موتور به گردش در آمده و قطره های آب را پودر و به صورت مه درشتی در فضا منتشر می کنند.

بیشتر بخوانید: نحوه کار دستگاه رطوبت ساز پروانه ای

سخن پایانی

شرکت مه آوران از تولید کنندگان سرشناس و با سابقه ایران در تولید و عرضه انواع دستگاه رطوبت ساز می باشد. این شرکت تمام محصولات خود را زیر نظر نیروی متخصص و مجرب، از مواد با کیفیت، مطابق با استانداردهای جهانی و توسط فناوری های روز دنیا و پیشرفته تولید می کند.

این شرکت تمام محصولات خود را به صورت مستقیم و بدون دخالت واسطه در سایتی به نام مه آوران به قیمت مناسب به سرتاسر ایران عرضه می کند.

بهترین دستگاه ها را از ما بخواهید

مه آوران اولین و بزرگترین تولید کننده دستگاه رطوبت ساز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

You cannot copy content of this page

فرم درخواست مشاوره

برای در خواست مشاوره لطفا فرم زیر را پر کنید.