نحوه کار دستگاه رطوبت ساز پروانه ای

چکیده محتوای این صفحه

برای بهبود عملکرد سایت امتیاز دهید...

نحوه کار دستگاه رطوبت ساز پروانه ای متفاوت از دیگر انواع این محصول است. طراحی و تکنولوژی ساخت آن با سیستم های رطوبت ساز گرم، سرد، نازلی و… فرق می کند. این محصول در تولید رطوبت بسیار توانمند است.

با قرار گیری رطوبت ساز پروانه ای در ساختمان، تغییری اساسی در راندمان مجموعه اتفاق می افتد. این دستگاه، رطوبت لازم برای انجام فرآیند های شیمیایی در ساختمان را فراهم می سازد.

در ادامه مقاله درباره ساز و کار دستگاه رطوبت ساز پروانه ای توضیح می دهیم، با ما همراه شوید.

بیشتر بخوانید: رطوبت ساز

اجزای اصلی دستگاه رطوبت ساز پروانه ای

مقاله نحوه کار دستگاه رطوبت ساز پروانه ای، درباره اجزای اصلی این محصول صحبت می کند. این تجهیز، رطوبت محیط را در محدوده مناسبی قرار می دهد. رطوبت ساز ها در بسیاری از فرآیند ها به خصوص چاپخانه ها مورد استفاده قرار می گیرد.

تکنولوژی ساخت آن، بسیار قدرتمند است. این تجهیز، قابلیت فعالیت در مجموعه های بزرگ را دارد. رطوبت ساز های پروانه ای، مسئولیت تهویه هوا و تامین رطوبت محیط را بر عهده می گیرند.

مبحث نحوه کار دستگاه رطوبت ساز پروانه ای اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار می دهد. از اجزای اصلی این سیستم توانمند، می توان به قطعات ذیل اشاره کرد؛

  • پروانه: پروانه، قطعه ای است، که هوا را در محفظه داخلی تجهیز به گردش در می آورد. پروانه ها معمولاً از جنس پلاستیک یا فلزاتی مثل آلومینیوم هستند. این قطعه در دستگاه بر روی محوری قرار دارد، که به وسیلهٔ موتور یا دستگاهی مشابه می ‌چرخند.
  • مخزن آب: این قسمت، دستگاه حاوی آب است. از سیالات موجود در مخزن برای تولید بخار در دستگاه استفاده می ‌شود. مخزن آب معمولاً با یک شیر کنترل می گردد.
  • الکترونیک و کنترلر: مقاله نحوه کار دستگاه رطوبت ساز پروانه ای بسیار وسیع و جامع است. اکترونیک و کنترلر ها به مدار های کنترلی اشاره می کند، که برای کنترل عملکرد دستگاه طراحی شده اند. این قسمت شامل؛ سنسور ها، ترموستات، تایمر و سیستم کنترل دما و رطوبت است.
  • پمپ آب: پمپ آب در برخی از مدل‌ های دستگاه رطوبت ساز پروانه ای استفاده می ‌گردد، تا آب را از مخزن به صورت منظم به پروانه و سایر قسمت ‌های دستگاه هدایت کند.
  • بخار ساز: نحوه کار دستگاه رطوبت ساز پروانه ای به قطعات آن بستگی دارد. بخار ساز، مسئول تبدیل آب به بخار است. این تجهیز معمولاً با استفاده از یک المنت گرمایی یا التراسونیک عمل می‌ کند.
  • فیلتر هوا: برخی از دستگاه‌ های رطوبت ساز پروانه ای دارای فیلتر هوا هستند. وظیفهٔ آن ها، تصفیه هوای ورودی می باشد.

اجزای اصلی دستگاه رطوبت ساز پروانه ای

چگونگی عملکرد دستگاه رطوبت ساز

در این بخش از مقاله نحوه کار دستگاه رطوبت ساز پروانه ای، عملکرد دستگاه را در تنظیم رطوبت محیط شرح می دهیم. عملکرد دستگاه رطوبت ساز بر پایه اصول تبخیر و تبدیل آب به بخار است.

رطوبت در راندمان بسیاری از فرآیند های شیمیایی، موثر است. جهت تامین رطوبت ساختمان بایستی به دستگاه های صنعتی تکیه کنید، تا راندمان مجموعه به خطر نیافتد. امروزه مهندسان به راز ساخت دستگاه رطوبت ساز پروانه ای پی بروند. این دستگاه کاربردی، بسیار توانمند است. در موارد ذیل، مراحل تولید رطوبت در این دستگاه را نشان می دهیم، توجه کنید؛

  • تامین آب: چگونگی تامین آب بر نحوه کار دستگاه رطوبت ساز پروانه ای تاثیر دارد. ابتدا باید مخزن با آب پر شود. این مخزن معمولاً در قسمت پایین دستگاه قرار دارد. میزان آب موجود در آن بسته به ظرفیت و نیاز دستگاه، قابل تنظیم است.
  • جریان هوا: دستگاه رطوبت ساز با استفاده از پروانه، هوای اطراف را جمع ‌آوری می‌ کند و آن را به داخل دستگاه هدایت می نماید. پروانه به وسیلهٔ موتور، هوا را به صورت مداوم در دستگاه می ‌چرخاند.
  • تبخیر آب: آب موجود در مخزن به وسیلهٔ بخار ساز یا المنت گرمایی به بخار تبدیل می گردد. در بخار ساز، آب با استفاده از یک المنت گرمایی یا التراسونیک به بخار تبدیل و در دستگاه منتشر می‌ شود. همچنین در برخی دستگاه ‌ها از فن برای تبخیر آب استفاده می کنند.
  • توزیع بخار: نحوه کار دستگاه رطوبت ساز پروانه ای پیچیده است. بخار تولید شده به وسیلهٔ جریان هوا در دستگاه توزیع می‌ شود. هوا با حمل بخار از طریق پروانه و ترکیب با آب، رطوبت مورد نیاز را به هوا اضافه می کند.
  • تنظیم رطوبت: برخی از دستگاه‌ های رطوبت ساز پروانه ای دارای سنسور ها و کنترلر‌ های خاصی هستند. این قطعه بر اساس رطوبت محیط، تنظیمات مناسب را برای تولید بخار انجام می‌ دهد. این تنظیمات می ‌توانند شامل؛ دمای بخار ساز، سرعت چرخش پروانه و میزان توزیع بخار باشند.

کاربرد دستگاه رطوبت ساز

مقاله نحوه کار دستگاه رطوبت ساز پروانه ای، درباره کاربرد آن در صنایع مختلف نیز صحبت می کند. دستگاه رطوبت ساز پروانه ای در محیط‌ های مختلفی استفاده می شود. همانطور که در مطالب پیش نیز گفتیم، این دستگاه توانایی کنترل و تنظیم رطوبت محیط را دارد.

فناوری ساخت آن، فعالیت دستگاه بخار ساز پروانه ای را محدود به صنعت خاصی نمی کند. این تجهیز در سازه های ساختمانی و صنایع مختلف استفاده می شود. موارد ذیل کاربرد آن را در محیط های کاری مختلف بیان می کند؛

  • منازل و آپارتمان ‌ها: در مناطق خشک، دستگاه رطوبت ساز پروانه ای جهت افزایش رطوبت در داخل منازل و آپارتمان ‌ها نصب می گردد.
  • اتاق ‌های خواب کودکان: مبحث نحوه کار دستگاه رطوبت ساز پروانه ای، مطالب مفیدی در اختیار شما قرار می دهد. این تجهیز، مناسب استفاده در اتاق ‌های خواب کودکان است. دستگاه رطوبت ساز به عنوان یک راهکار عالی برای کنترل رطوبت در این اتاق ‌ها استفاده شود.

مشاهده محصول: رطوبت ساز صنعتی التراسونیک مه اوران 400 مترمکعب مدل 5800

این دستگاه در کاهش عوارض بیماری هایی مثل؛ خشکی پوست ، آلرژی‌ ها و التهاب مجاری تنفسی کودکان نقش دارد.

  • دفاتر و محیط‌های کار: در محیط‌ هایی که هوای آنها خشک است، مانند؛ دفاتر و محیط ‌های کار با تجهیزات الکترونیکی، دستگاه رطوبت ساز به حفظ رطوبت مناسب هوا کمک می کند. این موضوع به بهبود راحتی کارکنان و کاهش خشکی در چشم ‌ها و تنفس ان ها موثر است.
  • اتاق‌ های درمانی و بیمارستان‌ ها: در برخی از اتاق‌ های درمانی و بیمارستان‌ ها، حفظ رطوبت محیط از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. دستگاه رطوبت ساز در این محیط ‌ها برای افزایش رطوبت هوا و کاهش خشکی مفید است.

نحوه کار دستگاه رطوبت ساز پروانه ای در انتخاب این دستگاه موثر است. معمولا افراد دستگاه هایی را برای تأمین رطوبت محیط انتخاب می کنند، که علاوه بر راندمان بالا، نصب آن راحت باشد.

کاربرد دستگاه رطوبت ساز

سخن پایانی

در مقاله بالا درباره نحوه کار دستگاه رطوبت ساز پروانه ای صحبت کردیم. این دستگاه قدرتمند با حفظ رطوبت محیط، تغییری خوشایند در راندمان تولید محصولات ایجاد می کند.

جهت خرید بهترین مول دستگاه رطوبت ساز پروانه ای به مجموعه بزرگ مه آوران مراجعه نمایید. در این فروشگاه می توانید در ساعات کاری حتی با کارشناسان فروش نیز در ارتباط باشید.

بهترین دستگاه ها را از ما بخواهید

مه آوران اولین و بزرگترین تولید کننده دستگاه رطوبت ساز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

You cannot copy content of this page

فرم درخواست مشاوره

برای در خواست مشاوره لطفا فرم زیر را پر کنید.