مه پاش پروانه ای یا دیسکی

چکیده محتوای این صفحه

برای بهبود عملکرد سایت امتیاز دهید...

کسبِ اطلاعاتِ بیشتر درباره مه پاش پروانه ای یا دیسکی یکی از مواردی است، که ذهن شما را به خود درگیر می کند. آیا درست است! به همین خاطر ما در طول این مطلب از مه آوران تصمیم گرفته ایم، به تمامی سؤالات شما در این باره پاسخگوی باشیم.

قطعاً شما هم می دانید، از دستگاه رطوبت ساز جهتِ رفع خشکی هوا استفاده می ‌شود. در واقع چنین دستگاه هایی با رهاسازی آب در گستره هوا به حالتِ مه سرد یا بخار عملیات مربوط به خود را انجام می دهند. به عبارتی استفاده از مه پاش پروانه ای می تواند، به ایجاد هوایی دلنشین و رطوبت در فضای مد نظر شما کمک شایانی کند. پس استفاده از این دستگاه ها به خصوص در مناطق بیابانی و خشک یا روزهای گرم که رطوبت موجود در هوا کم می باشد، فواید بسیاری دارد.

به همین خاطر ما برآن شده ایم، در طول این نوشتار از خود یکی از انواعِ رطوبت سازها را به شما معرفی کنیم. برای دستیابی به پاسخِ سؤالات خود در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

دستگاه رطوبت ساز را بیشتر بشناسید!

پیش از آن که مه پاش پروانه ای یا دیسکی را به شما معرفی کنیم، دستگاه رطوبت ساز را بررسی خواهیم کرد. که چیست! یا به چه دردی می خورد؟ به عبارتی چنین دستگاه هایی با هدف افزایش رطوبت حاکم در اتاق طراحی گردیده است. منظور ما از افزایش رطوبت درصد رطوبت و مه موجود در هوای فضای پیرامون شماست.

رطوبت موجود در فضای مورد نظر شما بنابر دلایلی مختلف امکان دارد، از حد تعادل کمتر بشود. پس تنها چاره موجود استفاده از چنین دستگاه هایی چون؛ مه پاش پروانه ای یا دیسکی است.

چنین تجهیزاتی با آزاد سازی آب درون هوا مقدار رطوبت را بیشتر می کند. معمولاً هم برای افزایش سطح رطوبت فضاهایی بسته مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از رطوبت ساز صنعتی پروانه ای قطعاً می تواند، مزیت هایی بسیار داشته باشد. ما در ادامه متن به این مزایا بهتر و بیشتر می پردازیم. پس بهتر است، همچنان با ما همراه باشید.

از رطوبت ساز پروانه ای در چه محیط هایی می توان استفاده کرد؟

شما می توانید، از مه پاش پروانه ای یا دیسکی در محیط هایی چون؛ سردخانه ها، سالن پرورش قارچ، مراکز تولید مبلمان و وسایل چوبی، سالن تولید چای، مراکز تولید سیگار، و… استفاده بنمایید. همانطور که متوجه شدید، از این رطوبت سازها می توان در سالن هایی مختلف استفاده کرد و با تولید مه سرد، سلامت محصولات خود را افزایش داد.

از رطوبت ساز پروانه ای در چه محیط هایی می توان استفاده کرد؟

قطعات تشکیل دهنده رطوبت ساز پروانه ای

اکنون که شما قصد خرید مه پاش پروانه ای یا دیسکی را دارید، باید قطعات تشکیل دهنده آن را بیشتر بشناسید. برای ساخت چنین دستگاه هایی از پنج قطعه در کنار هم استفاده می شود. این قطعات عبارت می باشد، از؛ منبعی برای تأمین آب دستگاه، پمپ الکتریکی برای مکش آب، موتور الکتریکی برای تبدیل قطرات آب به مه پودری، شیر تنظیم کننده برای مدیریت حجم رطوبت و در پایان پره ای آلومینیومی!

بیشتر بخوانید: رطوبت ساز صنعتی

چگونه با دستگاه رطوبت ساز پروانه ای کار کنیم؟

ما در ادامه مطلب با شما در مورد شیوه کار با مه پاش پروانه ای یا دیسکی صحبت خواهیم کرد. در چنین دستگاه هایی آب توسطِ پمپ مکنده در منبع دریافت می ‌‌شود. در مرحله بعد آب مکیده شده برروی پره های آلومینیومی که سرعت چرخش بالایی دارد، توزیع می شود. حال قطرات آب تحت تاثیر نیروی گریز قرار گرفته و شکل مه پودری به خود می گیرد.

سپس توسطِ قسمت قطره گیر دستگاه قطرات آب درشت از مه تفکیک‌ شده نهایتاً مه با توانی بسیار بالا همراه با هوا به سمت بیرون پرتاب می ‌شود. در چنین دستگاه هایی قدرت پمپ باید زیاد باشد. از طرفی دیگر لازم است، موتور استفاده شده در ساخت مقابل رطوبت و آب از خود مقاومت نشان بدهد. در غیر از این صورت دستگاه مه پاش پروانه ای یا دیسکی اصلاً به درد نخواهد خورد. اگر که شما به قسمت پایینی دستگاه نگاهی بی اندازید، با یک باگ متناسب با ظرفیت دستگاه رو به رو می شوید.

این باگ ها دارای یک شناور بسیار باکیفیت هستند. شناورها باید باگ دستگاه را به هنگام نیاز پر کند. رطوبت ساز پروانه ای هم می تواند، به آب شهری وصل بشود و هم آب منبع! البته دستگاه کاملاً به صورت اتوماتیک آبگیری نموده و هیچ گونه نیازی به آبگیری دستی ندارد!

توجه داشته باشید، که مه سازهای پروانه ای یا دیسکی توانایی بسیار بالایی دارد. ولی میزان مصرف انرژی بسیار کمی دارد. پس اگر که هدف شما تولید رطوبت مورد نیاز محیط هایی مختلف است، امکانِ خرید و استفاده از این دستگاه ها را خواهید داشت.

استفاده از رطوبت ساز پروانه ای یا دیسکی دارای چه مزیت هایی است!

ما در این قسمت به سه نمونه از مهم ترین مزیت های استفاده از مه پاش پروانه ای یا دیسکی اشاره می کنیم. لطفاً در ادامه با ما همراه باشید؛

  • با وجودِ چنین دستگاه هایی محیط پیرامون شما به سهولت خنک خواهد شد.
  • شما به رطوبت مورد نیاز محیط مد نظر خود، دست خواهید یافت.
  • هوایی تصفیه شده برای محیط پیرامون شما به وجود می آید.

استفاده از رطوبت ساز پروانه ای یا دیسکی دارای چه معایبی است؟

حال همچون تمامی دستگاه های رطوبت ساز این دستگاه ها هم دارای برخی از معایب است. ما در این قسمت به معایب بهره گیری از مه پاش پروانه ای یا دیسکی اشاره می کنیم؛

  • به دلیل وجودِ پروانه در چنین دستگاه هایی منجر به تولید سَر و صداهایی بیشتر می شود.
  • احتمالاً تجهیزات موجود در اطراف رطوبت ساز پروانه ای کمی خیس خواهد شد.

تفاوت های موجود میان رطوبت ساز پروانه ای و التراسونیک

توجه داشته باشید، که مقدار آب مصرفی توسطِ رطوبت ساز پروانه ای به نسبت دیگر دستگاه ها کمی بیشتر است. ولی آن نیز سرعت عمل بالاتری در تبدیل قطرات آب به مه دارد. شما می توانید، در گلخانه های کوچک از رطوبت ساز التراسونیک استفاده کنید. ولی در گلخانه هایی با وسعت بیشتر استفاده از انواع دیسکی بهتر است. شاید که در انواعِ دیسکی شما با تولید سَر و صداهایی بیشتر مواجه بشوید. ولی در التراسونیک این گونه نیست!

اگر که قصد سم پاشی با استفاده از رطوبت ساز التراسونیک را دارید، اصلاً چنین کاری نکنید. زیرا افزودن سم و کود به آب درون منبع آن ها به قطعات تشکیل دهنده دستگاه آسیب می رساند. حال با استفاده از مه پاش پروانه ای یا دیسکی می توانید، چنین کاری را انجام بدهید.

تفاوت های موجود میان رطوبت ساز پروانه ای و التراسونیک

سخن آخر

اکنون شما متوجه شدید، که توسطِ مه پاش پروانه ای یا دیسکی قطرات آب به مه پودری تبدیل می شود. چنین دستگاه هایی معمولاً درون کارخانه ها، گلخانه ها، چوب بری ها، نساجی و… استفاده می شود. البته توجه داشته باشید، که این دستگاه ها قابل استفاده درون خانه ها نیست!

مقدار صدای تولیدی توسطِ رطوبت ساز دیسکی به نسبت التراسونیک بیشتر است. ولی توجه داشته باشید، که می تواند مقدار رطوبت بیشتری را به فضای پیرامون شما انتقال بدهد. امیدواریم که اطلاعات ارائه شده در طول این مطلب از مه آوران برای شما مفید بوده باشد.

بهترین دستگاه ها را از ما بخواهید

مه آوران اولین و بزرگترین تولید کننده دستگاه رطوبت ساز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

You cannot copy content of this page

فرم درخواست مشاوره

برای در خواست مشاوره لطفا فرم زیر را پر کنید.