مقایسه دستگاه رطوبت ساز پروانه ای با التراسونیک

چکیده محتوای این صفحه

برای بهبود عملکرد سایت امتیاز دهید...

دو نوع از انواع دستگاه های رطوبت ساز، دستگاه پروانه ای و دستگاه التراسونیک هستند. در نظر داریم تا در این مبحث به مقایسه رطوبت ساز پروانه ای با التراسونیک بپردازیم. با ما همراه باشید تا با تفاوت های این دو دستگاه آشنا شوید.

دستگاه های رطوبت ساز از جمله اختراعات بشر در زمینه تولید و کنترل رطوبت محیط می باشند. این دستگاه ها در انواع مختلف تولید می شوند. هر گونه از این دستگاه ها دارای کاربرد ویژه و خاصی می باشد که آن ها را قابل استفاده در صنعت خاصی می نماید.

دستگاه رطوبت ساز التراسونیک چه نوع دستگاهی است؟

پیش از پرداختن به مقایسه رطوبت ساز پروانه ای با التراسونیک به معرفی این دستگاه و عملکرد آن خواهیم پرداخت. سیستم اصلی دستگاه رطوبت ساز التراسونیک متکی بر قطعه ای به نام پیزوالکتریک سرامیکی است. زیرا به وسیله این بخش از دستگاه آب ورودی به دستگاه به مه تبدیل می گردد.

در تبدیل آب به مه توسط دستگاه التراسونیک، امواج بسیار قوی فراصوت نقش دارند. قدرت بسیار بالای این امواج منجر به شکسته شدن پیوند مولکولی سلول های آب می شود. نتیجه این امر، تبدیل قطرات آب به گاز و بدون ایجاد عمل تبخیر است.

تولید مه و رطوبت در حجم بسیار بالا و بدون ایجاد کوچک ترین صدایی، از مزیت های بی نظیر دستگاه رطوبت ساز التراسونیک است. به همین دلیل این دستگاه قابل استفاده در مصارف صنعتی گسترده ای می باشد. در واقع این ویژگی یکی از وجوه مقایسه رطوبت ساز پروانه ای با التراسونیک است.

دستگاه رطوبت ساز التراسونیک چه نوع دستگاهی است؟

دستگاه رطوبت ساز پروانه ای چه نوع دستگاهی است؟

در وجه دوم مقایسه رطوبت ساز پروانه ای با التراسونیک، دستگاه رطوبت ساز پروانه ای می باشد. عملکرد این دستگاه بسیار ساده و بدون پیچیدگی می باشد. در این دستگاه نوعی مخزن آب تعبیه شده است. آب این مخزن توسط نوعی پمپ پمپاژ شده و به پروانه دستگاه پرتاب می شود.

جنس این پروانه درون دستگاه رطوبت ساز پروانه ای از نوع آلومینیوم و غیر قابل زنگ زدگی می باشد. این پروانه دارای قابلیت چرخش بسیار سریع است. بی ه هنگام چرخش سریع پره های این پروانه، نیروی گریز از مرکز پیش خواهد آمد. همین نیرو منجر به تبدیل شکل قطره های آب می شود.

قطره های آب در دستگاه رطوبت ساز پروانه ای به قطرات کوچک تر و در واقع مه تبدیل می گردند. از دیگر اجزای این دستگاه می توان به فن آن نیز اشاره نمود. این فن وظیفه پرتاب قطره های مه تولید شده به خارج از دستگاه را دارد.

ویژگی های مشترک دستگاه رطوبت ساز پروانه ای و التراسونیک

در اولین وجه مقایسه رطوبت ساز پروانه ای با التراسونیک به بیان برخی از شباهت های مشترک هر دو دستگاه می پردازیم. هرچند هر دو دستگاه رطوبت ساز پروانه ای و التراسونیک دارای تفاوت های هستند، با این حال وجه شباهت هایی نیز دارند؛

  • عملکرد مشابه: هر دو دستگاه دارای عملکرد یکسان و مشابهی هستند. در هر دو دستگاه قطرات آب به وسیله آن ها گرفته و به مه تبدیل می شود.
  • نصب آسان: دستگاه های رطوبت ساز پروانه ای و التراسونیک دارای روش نصب بسیار راحت و آسان هستند.
  • تمام اتوماتیک بودن: روش عملکرد هر دو دستگاه به صورت اتوماتیک بوده و همین امر موجب افزایش کارایی آن ها می شود.

ویژگی های مشترک دستگاه رطوبت ساز پروانه ای و التراسونیک

تفاوت های دستگاه رطوبت ساز پروانه ای و التراسونیک

وجه دیگر مقایسه رطوبت ساز پروانه ای با التراسونیک مربوط به تفاوت های آن ها می باشد. هر چند که سیستم عملکرد هر دو دستگاه ساده و بدون پیچیدگی می باشد، ولیکن هر دو دستگاه دارای تفاوت های مشهودی با یک دیگر می باشند. برخی از تفاوت های دو دستگاه به شرح زیر هستند؛

  • ابعاد دستگاه پروانه ای و التراسونیک: اولین اختلاف در هر دو دستگاه مربوط به محل مورد استفاده آن ها می باشد. دستگاه التراسونیک برای محیط های کوچک تر مانند گلخانه های کوچک مناسب است. در صورتی که دستگاه پروانه ای برای مصارف صنعتی نیز کاربرد دارد.
  • تفاوت در تولید مه: کیفیت مه تولید شده در دستگاه التراسونیک بیشتر است. در حالی که میزان آب مصرف شده در دستگاه رطوبت ساز پروانه ای بیشتر و مه تولید شده نیز بیشتر می باشد.
  • قابلیت پخش سم و کود: از دیگر وجوه مقایسه رطوبت ساز پروانه ای با التراسونیک مربوط به قدرت پخش سم و کود است. دستگاه پروانه ای توانایی پخش کردن سم و کود را دارد. ولیکن دستگاه التراسونیک در صورت پخش سم دچار آسیب می شود.
  • میزان مصرف برق: به دلیل وجود پروانه و فن درون دستگاه رطوبت ساز پروانه ای میزان مصرف برق در این دستگاه نسبت به دستگاه التراسونیک بیشتر است.
  • کاربرد در محیط های بزرگ: یکی دیگر از وجوه مقایسه رطوبت ساز پروانه ای با التراسونیک مکان استفاده از آن ها می باشد. دستگاه رطوبت ساز پروانه ای به دلیل قدرت بیشتر، قابل استفاده در فضاهای بزرگتر است.
  • طول عمر دستگاه: دستگاه های التراسونیک نیازمند تمیز کردن دوره ای مخزن می باشند تا طول عمر دستگاه بیشتر شود. در غیر این صورت این گونه دستگاه های رطوبت ساز دچار رسوب خواهند گردید.
  • صدای دستگاه: دستگاه های رطوبت ساز پروانه ای به دلیل داشتن فن و پروانه دارای صدای بلندتری نسبت به دستگاه التراسونیک هستند.

بیشتر بخوانید: رطوبت ساز خانگی

قیمت دستگاه های رطوبت ساز پروانه ای و التراسونیک

قیمت عامل دیگر مقایسه رطوبت ساز پروانه ای با التراسونیک به شمار می رود. با توجه به ابعاد، ظرفیت و حجم و کارایی هر دستگاهی قیمت مختص به خود را دارا می باشد. بیان یک محدوده معین برای قیمت این نوع دستگاه ها امری امکان پذیر نیست.

دلیل این امر نیز در تفاوت های دستگاه های رطوبت ساز می باشد. قبل از اقدام به خرید نیاز است تا شما دستگاه مناسب جهت مصارف کاری خود را مشخص نموده و سپس نسبت به تعیین قیمت آن اقدام خواهد شد. بنابراین می توان گفت قیمت این دستگاه ها بسته به آپشن ها و پارامترهای آن ها می باشد.

سخن آخر

مقایسه رطوبت ساز پروانه ای با التراسونیک به منظور اطلاع از تفاوت ها، شباهت ها و ویژگی های هر دو دستگاه صورت می گیرد تا فرد بتواند انتخاب دقیق تر و صحیح تری داشته باشد. در صورت نیاز به کسب مشاوره در این زمینه، می توانید به کارشناسان مجموعه مه آوران مراجعه کنید.

برند معتبر مه آوران دارای سابقه ای چندین ساله در حیطه تولید انواع دستگاه های رطوبت ساز پروانه ای و التراسونیک است. شما می توانید جهت دریافت اطلاعات بیشتر در مورد ساز و کار هر دو نوع دستگاه به وبسایت این شرکت مراجعه نمایید.

بیشتر بخوانید: رطوبت ساز خانگی مدل Diana

بهترین دستگاه ها را از ما بخواهید

مه آوران اولین و بزرگترین تولید کننده دستگاه رطوبت ساز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

You cannot copy content of this page

فرم درخواست مشاوره

برای در خواست مشاوره لطفا فرم زیر را پر کنید.