رطوبت مناسب برای اتاق کودک و نوزاد و نحوه تامین آن

چکیده محتوای این صفحه

برای بهبود عملکرد سایت امتیاز دهید...

اتاق کودک درون هر منزل یکی از مهم ترین بخش های خانه است. وضعیت بهداشت، تامین آرامش و حفظ دما و میزان رطوبت صحیح از مهم ترین گام های رسیدگی به اتاق نوزاد است. اطلاع از رطوبت مناسب برای اتاق کودک به کنترل دقیق آن کمک شایانی می نماید.

با برقراری تمامی این شرایط و حفظ دمای ایده آل و رطویت مناسب در اتاق کودکان و نوزادان می توان شرایط مناسبی برای زندگی این عزیزان فراهم نمود. در صورت عدم آشنایی با رطوبت مورد نیاز فضای زندگی کودکان، تا انتهای این مطلب همراه باشید تا، اطلاعات کافی در این زمینه کسب نمایید.

مشاهده محصول

میزان رطوبت و دمای مناسب برای اتاق کودکان و نوزادان

رطوبت مناسب برای اتاق کودک و نوزاد با میزان رطوبت مورد نیاز بزرگسالان کاملا متفاوت است. اگر دمای اتاق را در بازه ٢٠ تا ٢٢ درجه سانتی گراد نگه دارید، برای نوزادان بهترین خواهد بود. این در حالی است که، میزان رطوبت مورد نیاز کودکان ٣٠ تا ۶٠ درصد می باشد.

با کنترل و رعایت دما و رطوبت صحیح مورد نیاز کودکان و نوزادان می‌ توان به آنان در داشتن تنفسی معمولی و راحت کمک شایانی نمود. محافظت از رطوبت پوست کودکان در اتاقی با میزان رطوبت کنترل شده، بسیار راحت می‌ باشد و از ایجاد ترک و خشکی بر روی پوست آن ها جلوگیری به عمل خواهد آمد.

عوارض و پیامدهای کاهش رطوبت در اتاق کودکان

به وسیله رعایت رطوبت مناسب برای اتاق کودک می توان از ایجاد هر گونه عوارضی برای کودکان جلوگیری به عمل آورد. در صورت کاهش رطوبت در اتاق کودکان ممکن است عوارضی برای آنان به وجود بیاید. در فصل های سرد سال به دلیل استفاده از سیستم‌ های گرمایشی میزان رطوبت به شدت کاهش می‌یابد.

همچنین، در فصل‌ های گرم سال در مناطق خشک و گرم میزان رطوبت به خودی خود دچار کاهش می گردد. این تغییرات دما و رطوبت، به ویژه در اتاق کودکان باعث ایجاد عوارض و مشکلاتی می گردد. این عوارض، به نوبه خود قادر به ایجاد تاثیرات منفی بر روی سلامت آنان هستند؛

  • ایجاد خشکی بر روی لب ها، پوست و خشک شدن بینی کودکان
  • خشکی بینی، تنگی نفس و مشکلات تنفسی
  • امکان ورود گرد و غبار به سیستم تنفسی کودکان و ابتلا به بیماری های عفونی
  • خشکی و پوسته پوسته شدن پوست کودکان
  • اختلال در خواب
  • افزایش میزان و احتمال سرما خوردگی کودکان

عوارض و پیامدهای کاهش رطوبت در اتاق کودکان

پیامدها و عوارض افزایش رطوبت در اتاق کودکان

عدم رعایت رطوبت مناسب برای اتاق کودک و افزایش بیش از حد آن نیز، مشکلات و عوارضی را، برای کودکان به وجود می آورد. در نواحی شمالی و جنوبی کشور که، آب و هوای شرجی و مرطوب دارند و همچنین، سایر مناطق در صورت عدم کنترل دقیق رطوبت، مشکلاتی برای کودکان پیش خواهد آمد.

از شایع‌ ترین مشکلات زیاد شدن رطوبت در اتاق کودکان و نوزادان، می توان به ایجاد زخم‌ هایی در بعضی از قسمت‌ های بدن آنان اشاره کرد. رطوبت افزایش دما را، به دنبال دارد. در این حالت ممکن است سر کودک خیس شده و دچار تعریق بیش از حد گردد.

در این حالت شاهد بی‌ قراری و عدم خواب راحت در کودک خواهید بود. از دیگر مشکلات عدم رعایت رطوبت مناسب برای اتاق کودک، می‌ توان به رشد کپک و قارچ ها اشاره نمود. همچنین، در صورت افزایش میزان رطوبت شاهد خراب شدن وسایل چوبی نیز خواهید بود.

روش های مناسب جهت تامین رطوبت در اتاق نوزادان

به منظور تامین رطوبت مناسب برای اتاق کودک و نوزاد، می توان از روش های گوناگونی بهره گرفت. تامین رطوبت اتاق کودکان و نوزادان بر عهده والدین بوده و باید بهترین روش را، برای این منظور انتخاب نمایند. علاوه بر، کنترل دقیق رطوبت باید سایر جوانب سلامت کودکان نیز مد نظر گرفته شود.

از جمله روش های تامین رطوبت مورد نیاز برای منزل و اتاق کودکان، استفاده از ظرف آب است. می توان این ظرف را، بر روی شوفاژ اتاق قرار داد و با تبخیر شدن آب رطوبت مورد نیاز اتاق را، تامین نمود. اما، این روش چندان روش مطمئن و امنی، به ویژه برای اتاق کودک نخواهد بود.

در سال های اخیر شاهد گسترش تقاضا برای دستگاه های رطوبت ساز خانگی بوده ایم. این روش یک روش بهینه و بسیار مطمئن جهت تامین رطوبت مناسب برای اتاق کودک و نوزاد است. این دستگاه ها را، در دو نوع بخور سرد و بخور گرم می توان تهیه نمود.

علاوه براین، این گونه دستگاه ها دارای سنسور و تایمر جهت کنترل میزان رطوبت اتاق هستند. با تشخیص افزایش بیش از حد رطوبت در فضا، سنسور به طور اتوماتیک تولید آن را، متوقف می کند. با تشخیص مجدد کاهش رطوبت توسط سنسور، دستگاه مجددا شروع به کار خواهد کرد.

اصلی ترین نکته در استفاده از دستگاه های رطوبت ساز خانگی، امنیت این دستگاه ها می باشد. این دستگاه های رطوبت ساز خانگی مانند ظرف آب خطرناک نبوده و با خیالی آسوده می توان آن ها را، برای اتاق کودک و حتی نوزاد استفاده نمود.

روش های مناسب جهت تامین رطوبت در اتاق نوزادان

نکات مهم پیش از اقدام به خرید دستگاه رطوبت ساز

در صورت نیاز به خرید یک دستگاه رطوبت ساز برای تامین رطوبت مناسب برای اتاق کودک، بهتر است نکاتی را، مد نظر قرار دهید. به این ترتیب، علاوه بر تامین رطوبت مورد نیاز خانه، به حفظ بهتر دستگاه و افزایش عمر مفید آن کمک نمایید؛

  • سنسور اتوماتیک: دستگاه رطوبت ساز را، مجهز به سنسور تشخیص میزان رطوبت خریداری نمایید.
  • سایز مناسب دستگاه: حتما دستگاه رطوبت ساز را، متناسب با سایز اتاق خریداری نمایید. در غیر این صورت، دستگاه بزرگ باعث تولید بیش از حد رطوبت خواهد شد.
  • دقت به ظاهر دستگاه: علاوه بر، تامین رطوبت مناسب برای اتاق کودک، به ظاهر دستگاه و ترکیب مناسب آن با اتاق کودک نیز، دقت کنید.
  • فیلتر دار بودن دستگاه: دستگاه های رطوبت ساز دارای فیلتر، برای استفاده در مناطقی با آب سخت، مناسب می باشند. در صورت خرید دستگاه بدون فیلتر، از آب تصفیه شده استفاده نمایید.
  • قابلیت تمیز کردن راحت: به هنگام خرید این نوع دستگاه، حتما دقت کنید که، به راحتی بتوان آن را، تمیز نمود.

کلام پایانی

روش های تامین رطوبت مناسب برای اتاق کودک و نوزاد متنوع هستند. ولیکن، تمامی این روش ها از ایمنی کامل برخوردار نیستند. در این میان، استفاده از دستگاه های رطوبت ساز خانگی به منظور تامین رطوبت مورد نیاز کودکان ایمن ترین روش می باشد.

مه آوران یک مجموعه تخصصی است که، در زمینه تولید دستگاه های رطوبت ساز صنعتی و خانگی فعالیت می نماید. با خرید محصولات این برند، می توان رطوبت مورد نیاز خانه و محیط زندگی خود را، به بهترین شکل ممکن تهیه نمایید.

بهترین دستگاه ها را از ما بخواهید

مه آوران اولین و بزرگترین تولید کننده دستگاه رطوبت ساز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

You cannot copy content of this page

فرم درخواست مشاوره

برای در خواست مشاوره لطفا فرم زیر را پر کنید.