رطوبت ساز خانگی پرورش قارچ

چکیده محتوای این صفحه

برای بهبود عملکرد سایت امتیاز دهید...

همانطور که می دانید امروزه کسب و کارهای خانگی رشد زیادی داشته اند. یکی از متداول ترین کسب و کارهای خانگی پرورش قارچ می باشد. این فعالیت به دلیل نیاز به سرمایه کم و درآمد نسبتا بالا در جامعه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. یکی از مهمترین و تاثیرگذارترین فاکتورها در پرورش قارچ به صورت خانگی نقش رطوبت می باشد. استفاده از رطوبت ساز خانگی پرورش قارچ باعث می شود، فرایند رشد قارچ ها به درستی انجام گیرد.

با استفاده از این دستگاه می توانید، بدون خیس شدن فضا سطح قارچ ها را آبیاری کنید. برای آشنایی بیشتر با ما همراه باشید.

نقش رطوبت ساز خانگی پرورش قارچ در سالن ها چیست؟

زمانی فرایند پرورش قارچ با موفقیت به انجام می رسد، که دمای فضا به دقت کنترل شده باشد، فرایند رطوبت دهی با دقت زیادی انجام شده باشد. استفاده از رطوبت ساز خانگی پرورش قارچ به عنوان یکی از عوامل بسیار تاثیرگذار در پرورش قارچ است.

در هنگام انتخاب رطوبت ساز برای قارچ باید دقت داشته باشید، که دستگاه مورد نظر از کیفیت و راندمان بالایی برخوردار باشد. دستگاه های رطوبت سازی که از کیفیت بالایی برخوردار هستند، رطوبت را با استفاده از ذرات ریز آب به شکل یکنواخت و هماهنگ ایجاد می کنند. این امر موجب می شود قارچ ها در تناژ بالاتر با رنگ سفید و به شکل درشت تولید شوند. وجود دستگاه رطوبت ساز خانگی پرورش قارچ در فصول سرد سال باعث تنظیم دما و رطوبت مناسب در سالن می باشد.

نقش رطوبت ساز خانگی پرورش قارچ در سالن ها چیست؟

بهترین نوع رطوبت ساز خانگی پرورش قارچ چیست؟

یکی از بهترین انواع رطوبت ساز خانگی پرورش قارچ مدل اولتراسونیک آن می باشد، که رطوبت سرد را به شکل کاملا نامحسوس با استفاده از امواجی که گوش انسان قادر به دریافت صدای آن نیست تولید می کند. ویژگی های منحصر به فرد و عملکرد فوق العاده ی این دستگاه ها باعث شده به عنوان بهترین گزینه برای سالن های پرورش قارچ خانگی به شمار بروند. این دستگاه ها با استفاده از استانداردهای جهانی تولید می شوند، می توانند در کوتاهترین زمان ممکن رطوبت مورد نیاز فضا را تامین کنند.

قطعات و قابلیت‌های رطوبت ساز در سالن های پرورش قارچ

رطوبت ساز خانگی پرورش قارچ دارای قابلیت های مختلفی است، که به وسیله ی قطعات موجود در خود می تواند این قابلیت ها را در اختیار کاربران قرار دهد.

پیزو سرامیک

رطوبت سازهای خانگی مخصوص پرورش قارچ دارای پیزوهای سرامیکی هستند. آن ها با کمک این بخش به تولید بخار سرد می پردازند. تولید این بخار باعث می شود رشد قارچ ها به میزان زیادی افزایش پیدا کند. علاوه بر تولید بخار این قطعه در رطوبت سازهای خانگی نقش تنظیم و کنترل سطح و پمپ آب را بر عهده دارد.

منبع تغذیه

وجود منبع تغذیه در رطوبت ساز خانگی پرورش قارچ باعث تامین ولتاژ مصرفی را در توان های مختلف می شود. حجم منبع تغذیه در رطوبت سازهای خانگی بسیار کم و سبک پیش بینی شده است. این ویژگی در وزن دستگاه تاثیر زیادی دارد، حمل آن را آسان می کند.

بدنه ضد زنگ مقاوم

ای بی اس بهترین متریالی است، که برای ساخت بدنه این محصول مورد استفاده قرار می گیرد، با وجود این ماده منحصر به فرد با بدنه ای مقاوم در برابر رطوبت و زنگ زدگی مواجه خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: رطوبت ساز صنعتی

سنسور رطوبت

این مدل دستگاه های رطوبت ساز مجهز به سنسور رطوبت می باشند، که به وسیله ی آن ها میزان رطوبت فضا مورد سنجش قرار می گیرد. دستگاه های رطوبت ساز مه آوران در سالن های پرورش قارچ به شکل هوشمند عمل می کنند، یعنی زمانی که میزان رطوبت فضا افزایش پیدا می کند، فرایند تولید رطوبت به صورت اتوماتیک متوقف می شود. زمانی که رطوبت فضای سالن کاهش پیدا می کند، این دستگاه به شکل اتوماتیک در هنگام کاهش رطوبت در فضا به تولید رطوبت می پردازد. وجود این سنسور در ساختار رطوبت ساز خانگی پرورش قارچ باعث می شود، که به میزان زیادی در مصرف آب و برق صرفه جویی شود.

قابلیت خاموشی اتوماتیک از دیگر مزیت های این رطوبت سازها می باشد. به این شکل زمانی که آب مخزن به پایان برسد، دستگاه به شکل کاملا اتوماتیک خاموش می شود، تا به این ترتیب به قطعات آسیبی وارد نشود.

دستگاه رطوبت ساز خانگی پرورش قارچ قادر است 95 درصد رطوبت فضا را تامین کند. از دیگر ویژگی های آن برخورداری از منبع آب برای تغذیه دستگاه می باشد. طراحی این دستگاه به گونه ای انجام شده که مجهز به تایمر و تنظیم کننده دیجیتالی هستند. علاوه بر این این دستگاه ها برای ثبت مدت زمان دارای حافظه ی داخلی می باشند.

قطعات و قابلیت‌های رطوبت ساز در سالن های پرورش قارچ

مقاله پیشنهادی: دستگاه بخور سرد و معرفی 2 نوع خانگی و صنعتی آن

چرا در سالن های پرورش قارچ از رطوبت ساز استفاده می کنند

برای پرورش قارچ نیاز به تجهیزات مختلفی می باشد، که یکی از این تجهیزات رطوبت سازها می باشند. همانطور که می دانید بافت و ساختار قارچ ها به شکلی است، که لازم است برای داشتن رشد طبیعی دما و رطوبت آن به شکل مطلوب کنترل شود. ساختمان قارچ ها از نود درصد آب تشکیل شده است. اگر دما و رطوبت سالن به شکل طبیعی نباشد، قارچ ها آب خود را از دست می دهند و فاسد می شوند. همین امر باعث شده است، که استفاده از رطوبت ساز خانگی پرورش قارچ به عنوان یک ضرورت به شمار رود. فراموش نکنید ایجاد رطوبت به شکل استاندارد در فضای پرورش قارچ به عنوان یکی از پایه های اصلی این کار به شمار می رود.

 

چرا در سالن های پرورش قارچ از رطوبت ساز استفاده می کنند

سخن پایانی

گروه مه آوران با ارائه ی مطلب رطوبت ساز خانگی پرورش قارچ قصد دارد اهمیت رطوبت در پرورش قاترچ را برای افراد بازگو کند. یکی از مهم ترین فاکتورهایی که در هنگام انتخاب رطوبت سازها برای سالن های پرورش قارچ وجود دارد، این است که این دستگاه ها را متناسب با فضا و محیطی که در آن فعالیت می کنید، انتخاب نمایید.

برای داشتن انتخاب مناسب دستگاه های رطوبت ساز لازم است، پیش از خرید با افراد متخصص و حرفه ای در این زمینه مشاوره ی لازم را داشته باشید. گروه مه آورن به عنوان یکی از تولید کنندگان حرفه ای در زمینه انواع رطوبت ساز آماده است تا راهنمایی های لازم را در اختیار شما قرار دهد.

بهترین دستگاه ها را از ما بخواهید

مه آوران اولین و بزرگترین تولید کننده دستگاه رطوبت ساز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

You cannot copy content of this page

فرم درخواست مشاوره

برای در خواست مشاوره لطفا فرم زیر را پر کنید.