دلیل استفاده از دستگاه رطوبت ساز در چاپخانه

چکیده محتوای این صفحه

برای بهبود عملکرد سایت امتیاز دهید...

استفاده از دستگاه رطوبت ساز در چاپخانه لازم و ضروری است. این دستگاه کاربردی از عهده تولید کاغذ نیز بر می آید. دستگاه رطوبت ساز، رطوبت لازم برای انجام کار های فتوشاپ و ساخت کاغذ را فراهم می‌سازد. در صورتی که میزان رطوبت موجود در کاغذ بیش از حد مجاز باشد، فرآیند چاپ عکس ها به مشکل رو به رو می شود. کیفیت، زیبایی و ماندگاری عکس ها وابسته به قدرت و سرعت این تجهیز است.

در ادامه درباره اهمیت استفاده از دستگاه های رطوبت ساز در چاپخانه ها صحبت می کنیم، با ما همراه شوید.

علل استفاده از دستگاه رطوبت ساز در چاپخانه ها

استفاده از دستگاه رطوبت ساز در چاپخانه ها بسیار مهم است. این دستگاه برتر، فرآیند چاپ و تولید کاغذ را برای شما راحت می کند. رطوبت برای تهیه کاغذ و چاپ بهتر عکس ها لازم می باشد.

این دستگاه قدرتمند در صنعت چاپ، رطوبت لازم برای انجام فرآیند های مختلف را تامین می کند‌‌‌. درصد رطوبت موجود در کاغذ های چاپ باید در حد 5 یا 8 درصد باشد. دقت دستگاه رطوبت ساز چاپخانه آنقدر بالا است، که علاوه بر کنترل این عامل در فرآیند چای نیز مشارکت دارد. موارد ذیل دلایل استفاده از دستگاه رطوبت ساز در چاپخانه ها را شرح می دهد؛

  • حفظ کیفیت چاپ: رطوبت مناسب در هنگام چاپ، موجب حفظ کیفیت بالای فرآیند می شود. در صورتی که رطوبت در محیط چاپخانه کم باشد، خشکی و ترک خوردگی در کاغذ به وجود می آید. با استفاده از این محصول، رطوبت هوا را در محدوده مناسبی حفظ می شود.
  • کنترل الکترواستاتیک: در چاپخانه ها اغلب با مواد الکترواستاتیکی سر و کار داریم، که می توانند به کاغذ و مواد چاپی آسیب برسانند. رطوبت مناسب در محیط چاپخانه اثرات الکترواستاتیکی را کاهش می دهد. همچنین از آسیب به محصولات چاپی جلوگیری می کند.
  • کنترل تغییرات ابعادی: رطوبت هوا، تغییرات ابعادی در کاغذ و سایر مواد چاپی را تحت تأثیر قرار می دهد. در صورتی که رطوبت هوا پایین باشد، کاغذ دچار خشک شدگی و ترک خوردگی می شود.

از سوی دیگر، رطوبت باعث انبساط و تغییر شکل مواد چاپی می گردد. با استفاده از دستگاه رطوبت ساز در چاپخانه، می توانیم رطوبت هوا را در محدوده مناسبی قرار دهیم و از تغییرات ابعادی نامطلوب جلوگیری نماییم.

  • کاهش خشکی هوا: چاپخانه ها معمولاً دارای سیستم های گرمایشی و تهویه مطبوع هستند، که در کاهش هوای محیط نقش دارند. خشکی هوا باعث خشک شدن محصولات چاپی و کاهش عمر آنها می شود. با بهره گیری از این دستگاه، رطوبت هوا را افزایش دهید و همین طور از خشکی زیاد هوا جلوگیری نمایید.

به طور کلی، استفاده از دستگاه رطوبت ساز در چاپخانه ها بهبود کیفیت چاپ، کاهش مشکلات الکترواستاتیک، کنترل تغییرات ابعادی و جلوگیری از خشک شدن محصولات چاپی را به همراه دارد.

علل استفاده از دستگاه رطوبت ساز در چاپخانه ها

انواع دستگاه رطوبت ساز در چاپخانه

استفاده از دستگاه رطوبت ساز در چاپخانه به افزایش راندمان خروجی مجموعه کمک می کند. این دستگاه قدرتمند در شکل های مختلفی در بازار توزیع می شوند. آن ها از نظر قدرت، ظرفیت، رنگ، جنس، ابعاد و… متفاوت از یکدیگر هستند. از پرفروش ترین انواع دستگاه رطوبت ساز می توان به موارد ذیل اشاره کرد؛

  • دستگاه بخار: این نوع دستگاه ها از طریق تولید بخار آب، رطوبت را به هوا اضافه می کنند. بخار آب تولید شده در این دستگاه از طریق لوله ها و داکت ها به محیط چاپخانه منتقل می گردد. دستگاه های بخار مناسب برای استفاده در محیط های کوچک و بزرگ است.
  • دستگاه های التراسونیک: این نوع دستگاه ها از طریق تکنولوژی التراسونیک، ذرات آب را به هوا اضافه می کنند. آب در دستگاه التراسونیک به شکل ارتعاشات صوتی تبدیل به مگاهرتز ها می گردد و به هوا اضافه منتقل می شوند. این تجهیز معمولاً در محیط های کوچکتر مانند اتاق های چاپ کاربرد دارد.
  • دستگاه های اتمسفریک: تجهیزات این دسته از تکنولوژی اتمسفریک برای تولید رطوبت استفاده می کنند. در این محصول، آب به صورت میست های بسیار ریز تبخیر می شوند. دستگاه های اتمسفریک معمولاً در چاپخانه های بزرگ و صنعتی استفاده می شوند.
  • دستگاه های انتقال حرارتی: دستگاه های انتقال حرارتی از طریق انتقال حرارت، آب را تبخیر می نماید. دیسک حرارتی موجود در این دستگاه موجب تبخیر هوا و انتقال آن به هوا می شود. این دستگاه مختص، چاپخانه های صنعتی و بزرگ می باشد.

استفاده از دستگاه رطوبت ساز در چاپخانه، شرایط چاپ را برای افراد آسان می سازد. هر یک از انواع آن، ویژگی های خاص خود را دارند. در هنگام خرید این محصول، شرایط و ظرفیت چاپخانه را در نظر داشته باشید.

انواع دستگاه رطوبت ساز در چاپخانه

مشاهده محصول: رطوبت ساز صنعتی التراسونیک مه اوران 1.2 لیتر 400

در انتخاب دستگاه رطوبت ساز به چه نکاتی توجه کنیم ؟

مقاله استفاده از دستگاه رطوبت ساز در چاپخانه، درباره چگونگی انتخاب این محصول نیز صحبت می کند. این دستگاه باید با دیگر تجهیزات موجود در کارگاه سازگار باشد. در هنگام خرید آن تنها به قدرت و ظرفیت تجهیز توجه نکنید، بلکه موارد ذیل را نیز در نظر بگیرید:

  • اندازه و مساحت چاپخانه: ابتدا باید اندازه و مساحت چاپخانه را مشخص کنید. این اطلاعات به شما کمک می کند، متناسب با ظرفیت مجموعه، بهترین نوع دستگاه رطوبت ساز را سفارش دهید.
  • نیاز به تنظیم رطوبت: برخی از دستگاه های رطوبت ساز قابلیت تنظیم رطوبت را دارند. در صورتی که نیاز به کنترل دقیق این پارامتر است، با استفاده از دستگاه رطوبت ساز در چاپخانه، شرایط را کنترل کنید.
  • نوع تکنولوژی: تکنولوژی ساخت انواع دستگاه های رطوبت ساز متفاوت است. اتمسفریک، انتقال حرارت، التراسونیک هر کدام ویژگی ها و قابلیت های خاص خود را دارند. بنابراین، باید بر اساس نیاز های کارگاه و محدودیت های موجود به خرید بهترین نوع این محصول بپردازید.
  • و… .

در انتخاب دستگاه رطوبت ساز به چه نکاتی توجه کنیم ؟

سخن پایانی

استفاده از دستگاه رطوبت ساز در چاپخانه به شما کمک می کند، تا در شرایطی ایده آل به چاپ عکس های خود ادامه دهید. این محصول صنعتی، قدرتمندترین تجهیز در کارگاه ها و مجموعه های چاپ است. با وجود آن، حتی تولید کاغذ نیز آسان می شود.

مه آوران از بزرگ ترین تولیدکنندگان دستگاه رطوبت ساز در ایران می باشد. این شرکت، محصولات خود را به صورت اینترنتی نیز به مردم عرضه می دارد. با مراجعه به این وب سایت، می توانید انواع این دستگاه را در اجناس اصل سفارش دهید.

بهترین دستگاه ها را از ما بخواهید

مه آوران اولین و بزرگترین تولید کننده دستگاه رطوبت ساز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

You cannot copy content of this page

فرم درخواست مشاوره

برای در خواست مشاوره لطفا فرم زیر را پر کنید.