دستگاه مه پاش چیست؟

چکیده محتوای این صفحه

برای بهبود عملکرد سایت امتیاز دهید...

دستگاه مه پاش نوعی دستگاه است که، در اثر استفاده از آن می توان میزان رطوبت موجود در هوا را تنظیم نمود. دما و رطوبت دو نمونه از مقوله های بسیار مهم در زمینه بهره افزایش بهره وری و راندمان برخی محصولات همچون گیاهان و دام ها می باشند.دامنه استفاده از دستگاه های مه پاش بسیار گسترده است.

برای مثال در صنعت چاپ و صنعت نساجی و پارچه سازی نیز وجود و تامین رطوبت یک عامل بسیار مهم و کلیدی است. بنابر اهمیت دستگاه های مه ساز و ضرورت استفاده از آن ها در صنایع مختلف در نظر داریم در این مبحث به بررسی این دستگاه ها عملکرد مزایا و معایب آن ها بپردازیم.

دستگاه مه ساز چیست؟

دستگاه مه پاش به منظور تامین رطوبت مورد نیاز در محیط های متنوع به کار گرفته می شود. اگر در محیط خانه گل ها و گیاهانی را پرورش می دهید و در اثر کمبود رطوبت دچار پژمردگی می شوند و یا در سالن های پرورش دام و طیور خود دام ها در حال تنش هستند بایستی بدانید که، مشکل از کاهش عاملی به نام رطوبت است.

دستگاه های مه پاش به نام دستگاه های مه ساز نیز شناخته می شوند. عملکرد این دستگاه ها مبتنی بر تبدیل قطرات آب به قطره های ریزتر و پودر مانند رطوبت است که تقریباً مشابه مه هستند. نامگذاری دستگاه های مه پاش نیز همین تبدیل آب به قطرات مه می باشد.

دامنه به کارگیری این دستگاه ها برای تولید مه و رطوبت بسیار گسترده و فراوان است. به طوری که، در فصول گرم سال نیز در رستوران ها کافی شاپ ها و سایر سالن های غذاخوری شاهد استفاده از این دستگاه برای تولید رطوبت و افزایش خنکی هوا هستیم.

دستگاه مه پاش عملکرد تخصصی و ویژه ای دارد که به وسیله این عملکرد آب موجود در مخلوط دستگاه به قطرات مه تبدیل می گردد. در بخش بعدی از این مبحث به بررسی عملکرد این دستگاه ها و نحوه تولید رطوبت خواهیم پرداخت.

نحوه و تکنیک عملکرد دستگاه های رطوبت ساز

دستگاه مه پاش مجهز به چندین قطعه متفاوت با عملکرد گوناگون است. یکی از قطعات اصلی دستگاه های مه ساز مخزن است که عمل ذخیره سازی آب در آن صورت می گیرد. قطعه دیگر قطعه ای موسوم به پمپ است که وظیفه پمپاژ آب از مخزن به دستگاه را بر عهده دارد.

نازل آب پمپاژ شده را توسط جریان فشار بالا تبدیل به پودر ریز می نماید و آن را، به محیط پخش می کند و باعث خنک سازی و افزایش رطوبت موجود در هوا می گردد. قطره های ریز آب پخش شده در محیط گرمای هوا را جذب خود نموده و به خنک سازی محیط کمک شایانی می کنند.

نحوه و تکنیک عملکرد دستگاه های رطوبت ساز

کاربرد دستگاه های مه پاش چیست؟

دستگاه مه پاش صنایع مختلفی قابل استفاده و بهره گیری است. کلی در کلیه صنایعی که، وجود رطوبت یک عامل اساسی در تولید محصولات و فراوری آن ها به شمار می رود بایستی از دستگاه های مه پاش استفاده نمود. در این صورت می توان به افزایش راندمان و بهره وری حرفه امیدوار بود.

همانگونه که در مقدمه ابتدایی از این مبحث اشاره شد دستگاه های مه پاش در اماکن صنعتی متعددی استفاده می شود. در ادامه به برخی از موارد به کارگیری و استفاده از دستگاه مه پاش اشاره می شود؛

  • صنعت نساجی و پوشاک
  • صنعت چاپ برای جلوگیری از خشکی جوهر
  • سالن های پرورش قارچ
  • سالن های مرغداری
  • سالن های جوجه کشی
  • گلخانه ها
  • گاوداری ها
  • استخرها

 

دستگاه مه پاش از برخی قطعات کاملاً تخصصی تشکیل شده است. از جمله قطعات به کار رفته در تولید این نوع دستگاه های مه ساز می توان به قطعاتی مانند نازل، پمپ آب، مخزن فشار قوی، پایه نازل، کورکن ته خط، تابلو برق کنترل و غیره اشاره نمود.

ترکیب عملکرد و کارکرد کلیه این قطعات در کنار یکدیگر و به صورت یک مجموعه عملکرد نهایی دستگاه مه پاش را تشکیل می دهد. در نهایت این عملکرد منجر به تولید رطوبت و تامین میزان کافی آن در فضاهای صنعتی و حتی خانگی می گردد.

بیشتر بخوانید: رطوبت ساز صنعتی

مزایای استفاده از دستگاه های مه پاش صنعتی

دستگاه مه پاش بنا به دلایل متعددی در اکثر صنایع و زمینه ها به کار گرفته می شود. این امر را، می توان در مزایا و فواید بسیار زیاد این دستگاه پیدا کرد. به کار گرفتن دستگاه های مه ساز صنعتی در حرفه های مختلف می توان باعث پویاسازی و افزایش راندمان و بهینه سازی صنایع شد؛

  • افزایش تهویه و کاهش محسوس دما
  • صرفه جویی در میزان آب مصرفی
  • کنترل خشکی و افزایش رطوبت
  • کاهش گرد و غبار موجود در هوا و فضا
  • افزایش بار و میوه دهی محصولات
  • کاهش تنش دامی
  • جلوگیری از خشک شدن جوهر در صنعت جاپ
  • جلوگیری از فرسایش تار و پود پارچه در صنعت نساجی
  • جلوگیری از کاهش حجم گوشت در صنعت گوشت

نمونه های ذکر شده تنها بخش کوچکی از مزایای استفاده از دستگاه های مه پاش در صنایع مختلف است. با کمک دستگاه های رطوبت ساز صنعتی می توان منجر به افزایش راندمان محصولات و فرآورده ها در این صنایع شد که منجر به افزایش فروش و سودآوری می گردد.

انواع دستگاه های رطوبت ساز صنعتی کدام است؟

دستگاه مه پاش صنعتی در چندین دسته مختلف تولید می شود. هر کدام از این مدل های دستگاه های مه ساز دارای کارایی مربوط به خود می باشد و در صنعت متفاوتی قابل استفاده خواهد بود. صنایع و کسب و کارها بسته به نیاز خود می توانند پس از کسب مشاوره های لازم اقدام به خرید دستگاه مناسب و متناسب با حرفه خود نمایند.

دستگاه های رطوبت ساز صنعتی اولتراسونیک، دستگاه های رطوبت ساز پروانه ای و همچنین دستگاه های رطوبت ساز مه پاش نازلی از جمله انواع دستگاه های رطوبت ساز صنعتی به شمار می روند. عملکرد این دستگاه ها با یکدیگر متفاوت است.

به طور کلی می توان گفت که دستگاه رطوبت ساز اولتراسونیک دستگاه بسیار مناسب و ایده آلی می باشد. این دستگاه دارای مزایا و فواید بیشماری است که، از اصلی ترین مزیت آن می توان به عدم ایجاد خیسی در فضا و تامین رطوبت به صورت کنترل شده است.

انواع دستگاه های رطوبت ساز صنعتی کدام است؟

کلام پایانی

دستگاه مه پاش در چندین مدل مختلف تولید و عرضه می شود. وجود این دستگاه در صنایع مختلف امری ضروری و مهم به شمار می رود. چرا که، عامل رطوبت حفظ و نگهداری آن در فضای کسب و کارهایی همچون سالن های پرورش دام صنعت نساجی و غیره بسیار مهم و کلیدی است.

مجموعه مه آوران یک برند بسیار قوی و شناخته شده در زمینه تولید انواع دستگاه های رطوبت ساز صنعتی و خانگی است کلیه محصولات این برند مطابق با آخرین استانداردهای جهانی تولید و عرضه می شوند. به همین دلیل این برند کلیه محصولات عرضه شده خود را، با خدمات پس از فروش ارائه می نماید.

بهترین دستگاه ها را از ما بخواهید

مه آوران اولین و بزرگترین تولید کننده دستگاه رطوبت ساز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

You cannot copy content of this page

فرم درخواست مشاوره

برای در خواست مشاوره لطفا فرم زیر را پر کنید.