دستگاه رطوبت ساز چگونه کار می کند؟

چکیده محتوای این صفحه

برای بهبود عملکرد سایت امتیاز دهید...

رطوبت ساز به نام مهساز نیز شناخته می شود. مهسازها در واقع نوعی ماشین تولید و افزایش رطوبت در سطح هوا می باشند. عامل رطوبت در صنایع بسیار گسترده ای نقش کلیدی را ایفا می کند. از این میان می توان به صنعت چاپ، صنعت جوجه کشی، صنعت دامپروری و صنعت نساجی یا پارچه بافی اشاره کرد.

دستگاه رطوبت ساز چگونه کار می کند؟ این سوالیست که اکثر افراد هنگام خرید دستگاه رطوبت ساز با آن مواجه می شوند. در نظر داریم که در این مقاله در رابطه با نحوه عملکرد دستگاه های مهساز و یا رطوبت ساز بپردازیم. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.

تماس بگیرید

دستگاه رطوبت ساز چه نوع دستگاهی است؟

در اولین بخش از مبحث دستگاه رطوبت ساز چگونه کار می کند؟ پیشنهاد می کنیم تا مروری بر خود دستگاه رطوبت ساز و موارد به کارگیری آن داشته باشیم. همانگونه که، در بخش ابتدایی از مقدمه این مطلب نیز اشاره شد دستگاه رطوبت ساز به منظور تامین رطوبت موجود در هوا استفاده می شود.

دستگاه رطوبت ساز در دو مدل بخار سرد و بخار گرم تولید می شود و حتی برای مصارف خانگی نیز قابل استفاده می باشد. گاهی اوقات افرادی که دارای پوست خشکی هستند و یا در فصل های سرد زمستان با مشکل تنفسی روبرو می شوند بایستی از دستگاه های رطوبت ساز با بخار گرم استفاده کنند.

استفاده از دستگاه رطوبت ساز با مزایای فراوانی در هر دو مصارف خانگی و صنعتی همراه است. در مواردی که افراد دارای حساسیت چشم خشکی پوست خشکی سیستم تنفسی و یا گلو هستند و یا همچنین به آلرژی فصل های سال مبتلا هستند؛ استفاده از دستگاه رطوبت ساز بسیار کمک کننده خواهد بود.

در فصل های گرم سال و به ویژه تابستان استفاده از انواع کولرها و یا پنکه ها باعث افزایش خشکی در هوا می شود. بنابراین باید از دستگاه های رطوبت ساز استفاده کرد. در ادامه مبحث دستگاه رطوبت ساز چگونه کار می کند؟ به بررسی نحوه عملکرد این دستگاه می پردازیم.

مشاهده محصولات

عملکرد دستگاه های رطوبت ساز چگونه است؟

در این بخش از مبحث دستگاه رطوبت ساز چگونه کار می کند؟ به بررسی نحوه عملکرد این نوع دستگاه ها خواهیم پرداخت. دستگاه رطوبت ساز از چندین قسمت مختلف تشکیل شده است که، هر بخش وظیفه یک قسمت از عملکرد دستگاه را، بر عهده دارد.

اجزای تشکیل دهنده دستگاه های رطوبت ساز شامل مایع ماشین مهپاش، پمپ نازل، مبدل حرارتی و ریموت کنترل هستند. مایع ماشین مهساز را با نام آبمیوه مه نیز می شناسند. این مایع درون محفظه رطوبت ساز نصب شده و سپس با کمک گرفتن از فشار پمپ از درون مبدل حرارتی مسیر خود را پیدا می کند.

لازمه ادامه عملکرد رسیدن مبدل حرارتی به دمای حداکثری یعنی حدود ۴۰۰ درجه فارنهایت است. هنگامی که، مایع به بخار تبدیل شد حجم مایع کاسته می شود سپس بخار تولید شده از نازل عبور کرده تا درون هوا پخش شود. در ادامه مبحث دستگاه رطوبت ساز چگونه کار می کند؟ به بررسی عملکرد اجزای دستگاه اشاره می شود.

عملکرد اجزای تشکیل دهنده دستگاه رطوبت ساز

در ادامه مبحث دستگاه رطوبت ساز چگونه کار می کند؟ در نظر داریم که برخی از عملکرد دست اجزای دستگاه رطوبت ساز را شرح دهیم. پیش از این نیز اشاره شد که دستگاه های رطوبت ساز از قطعات مختلفی تشکیل شده اند. عملکرد برخی از این قطعات به شرح زیر است؛

  • نوعی قطعه به نام پمپ در ماشین رطوبت ساز تعبیه شده است. وظیفه پمپ پیستون انتقال آبمیوه مه از تانکر به مبدل حرارتی می باشد.
  • قطعه دیگر دستگاه های مهپاش به نام مبدل حرارتی است. مبدل حرارتی مشابه یک بلوک فلزی عمل کرده که، به واسطه ترموستاتی دمای درونی دستگاه را تنظیم می کند.
  • قطعه دیگر تشکیل دهنده دستگاه رطوبت ساز به نام نازل شناخته می شود. نازل از متریال اولیه برنجی تولید می شود. نازل ها در واقع نوعی حفره های بسیار کوچک هستند که، بخار از طریق این حفره ها بالا رفته و با افزایش فشار به درون هوا پخش می شود.
  • ریموت کنترل ها از دیگر اجزای تشکیل دهنده دستگاه های رطوبت ساز هستند. ریموت کنترل در واقع یک نوع دکمه است که به واسطه آن می توان به طور راحت تری با دستگاه رطوبت ساز کار کرد. به واسطه فشردن دکمه دستگاه رطوبت ساز در هر زمان می توان رطوبت را، به محیط اطراف تزریق کرد.

در ادامه مبحث دستگاه رطوبت ساز چگونه کار می کند؟ با موارد به کارگیری انواع دستگاه های رطوبت ساز آشنا خواهیم شد.

عملکرد اجزای تشکیل دهنده دستگاه رطوبت ساز

موارد کاربرد دستگاه های رطوبت ساز چیست؟

در این بخش از مبحث دستگاه رطوبت ساز چگونه کار می کند؟ در نظر داریم تا موارد به کارگیری دستگاه های رطوبت ساز را بررسی نماییم. در بخش مقدمه ذکر شد که دستگاه رطوبت ساز دارای موارد کاربردی فراوانی برای صنایع مختلفی می باشد.

دستگاه های رطوبت ساز در چندین مدل مختلف از جمله رطوبت ساز پروانه ای، رطوبت ساز نازلی و رطوبت ساز اولتراسونیک تولید می شوند. هر یک از این دستگاه ها دارای موارد کاربردی مخصوص به خود می باشد و در صنعت خاصی قابل به کارگیری هستند.

به عنوان مثال سالن های پرورش و تولید قارچ به علت حساسیت فراوان این محصول نیاز به تامین رطوبت تا حدود ۶۰ الی ۷۰ درصد دارند. تامین این میزان رطوبت به واسطه روش های طبیعی امکان پذیر نبوده و ممکن است محصول به علت میزان نبودن رطوبت از بین برود.

بنابراین دستگاه های رطوبت ساز به کمک پرورش دهندگان قارچ می شتابند تا میزان رطوبت مورد نیاز این محصول را با بهترین کیفیت تامین نمایند.

موارد کاربردی دیگر دستگاه رطوبت ساز استفاده در سردخانه های نگهداری میوه، سبزیجات و گوشت است. این محصولات به واسطه میزان حساسیت بالا و مرتبط بودن با سلامت افراد بایستی در بهترین کیفیت و حالت نگهداری شوند.

به همین دلیل و به منظور جلوگیری از کاهش وزن فرآورده های گوشتی در انبارها و سردخانه ها نیاز است تا میزان رطوبت در بهترین حالت ممکن نگهداری شود. به همین دلیل از دستگاه های رطوبت ساز در سردخانه ها استفاده می شود.

در مبحث دستگاه رطوبت ساز چگونه کار می کند؟ با شیوه عملکرد این دستگاه آشنا شدیم. کلیه افرادی که در نظر دارند از دستگاه های رطوبت ساز برای مصارف صنعتی و خانگی خود استفاده کنند؛ بایستی اهداف خود را از خرید دستگاه پیش بینی نموده و سپس اقدام به خرید آن نمایند.

موارد کاربرد دستگاه های رطوبت ساز چیست

کلام پایانی

در این مطلب تحت عنوان دستگاه رطوبت ساز چگونه کار می کند؟ با انواع مختلف دستگاه های رطوبت ساز آشنا شدیم. دستگاه های رطوبت ساز در انواع مختلف خانگی، صنعتی و نیمه صنعتی تولید و روانه بازار می شوند. هر دستگاه بسته به عملکرد خود برای صنعت خاصی مورد استفاده قرار می گیرد.

برای خرید دستگاه های با کیفیت و پیشرفته رطوبت ساز پیشنهاد می شود به مجموعه مه آوران مراجعه نمایید. این برند چندین سال قبضه بازار تجهیزات رطوبت ساز را دست گرفته و با تولید محصولات با کیفیت برند خود را به جایگاه بالایی رسانده است.

بیشتر بخوانید: چطور رطوبت دستگاه جوجه کشی را افزایش یا کاهش دهیم؟

بهترین دستگاه ها را از ما بخواهید

مه آوران اولین و بزرگترین تولید کننده دستگاه رطوبت ساز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

You cannot copy content of this page

فرم درخواست مشاوره

برای در خواست مشاوره لطفا فرم زیر را پر کنید.