دستگاه رطوبت ساز و مه ساز مرغداری

چکیده محتوای این صفحه

برای بهبود عملکرد سایت امتیاز دهید...

یکی از زمینه‌ های به کارگیری دستگاه‌ های رطوبت ساز صنعتی در سالن‌ های مرغداری و پرورش مرغ است. دستگاه رطوبت ساز و مه ساز مرغداری امروزه با استقبال فراوانی از سوی انجمن و افراد دارای سالن‌ های پرورش مرغ روبرو شده است.

دلیل استقبال فراوان و روی آوردن افراد به استفاده از دستگاه رطوبت ساز در محیط‌ هایی مانند سالن‌ های مرغداری ویژگی‌ ها و مزایای فراوان این نوع دستگاه است. علاوه بر این، رها شدن افراد از روش های منسوخ تامین رطوبت دلیل دیگری برای این محبوبیت دستگاه های رطوبت ساز به شمار می رود.

مشاهده محصول

میزان رطوبت مناسب برای سالن های مرغداری چقدر است؟

دستگاه رطوبت ساز و مه ساز مرغداری مناسب برای این محل، باید بتواند دما و رطوبت مورد نیاز مرغداری و دام های آن را، به راحتی تامین نماید. معمولا میزان رطوبت مورد نیاز دام ها در یک مرغداری حدود ۶٠ الی ٧٠ درصد برآورد می گردد.

جوجه ها در روزهای اولیه عمر تا، پایان دو هفتگی از عمر خود نیازمند رطوبتی بیش از ۶٠ درصد می باشند. تامین این میزان رطوبت به منظور جلوگیری از بی آبی و یا دهیدراته شدن جوجه و همچنین، پیشگیری از ایجاد اختلال در جذب کیسه زرد بسیار ضروری و مهم است.

این امر، یعنی تامین رطوبت مناسب برای جوجه های مرغداری، منوط به استفاده از دستگاه رطوبت ساز و مه ساز مرغداری است. به همین دلیل، با اطلاع از انواع دستگاه های رطوبت ساز صنعتی و انتخاب نوع مناسب برای سالن مرغداری می توان از سلامت جوجه ها اطمینان حاصل نمود.

میزان رطوبت مناسب برای سالن های مرغداری چقدر است؟

فواید استفاده از دستگاه مه پاش در مرغداری چیست؟

فواید و مزیت های استفاده از دستگاه رطوبت ساز و مه ساز مرغداری متعدد بوده و نقش اساسی در تامین و حفظ سلامت مرغ ها ایفا می کند. اولین مزیت استفاده از دستگاه رطوبت ساز در سالن مرغداری جلوگیری از دهیدراته شدن بدن جوجه‌ ها می‌ باشد.

جوجه‌ ها به ویژه در دو هفته ابتدایی عمر خود از حساسیت فراوانی برخوردار هستند. به همین دلیل باید آب و رطوبت مورد نیاز آن ها را، تامین نمود تا، از ایجاد خشکی در بدن آن ها پیشگیری به عمل آید. انجام این عمل و دستیابی به این هدف تنها به وسیله استفاده از دستگاه رطوبت ساز مناسب امکان‌ پذیر می‌ باشد.

به منظور کاهش گرد و غبار در محیط سالن‌ های دامداری و مرغداری می‌ توان از دستگاه رطوبت ساز استفاده کرد. همچنین، استفاده از این دستگاه‌ ها باعث ایجاد دمای مناسب برای مرغ‌ ها می‌ گردد. از طرفی، کاهش رطوبت در سالن‌ های مرغداری منجر به افزایش استرس در طیور و پرندگان می شود.

همین امر وجوب و لزوم استفاده از دستگاه رطوبت ساز در سالن‌ های مرغداری را، نمایان می‌ سازد. از سوی دیگر به وسیله استفاده از این دستگاه‌ ها می‌ توان از ایجاد بوی نامطبوع در فضای سالن مرغداری جلوگیری نمود. همچنین، از دیگر مزایای این نوع دستگاه‌ ها در محیط‌ های دامداری می‌ توان به انجام ضدعفونی محیط اشاره نمود.

بیشتر بخوانید: اهمیت رطوبت در سالن نگهداری طوطی سانان و نحوه تامین آن

سایر مزایای استفاده از دستگاه مه پاش در محیط مرغداری چیست؟

به کار گیری دستگاه رطوبت ساز و مه ساز مرغداری علاوه بر، موارد ذکر شده در بخش پیشین این مطلب، دارای مزیت های دیگری نیز می باشد. وجود یک دستگاه رطوبت ساز در محیط مرغداری باعث افزایش راندمان و بهره‌ وری از دام‌ ها می‌ شود.

همانگونه که، قبلاً نیز ذکر شد افزایش دما باعث ایجاد استرس در پرندگان می شود. با کنترل رطوبت محیط توسط دستگاه رطوبت ساز می توان از ایجاد استرس در طیور و پرندگان جلوگیری نمود. همچنین، تامین رطوبت مناسب باعث افزایش مقاومت جسمی طیور در برابر بیماری ها می‌ گردد.

از دیگر قابلیت‌ ها و ویژگی‌ های به کارگیری دستگاه‌ های رطوبت ساز در سالن‌ های مرغداری، ضدعفونی نمودن فضا می‌ باشد. دستگاه رطوبت ساز و مه ساز مرغداری قابلیت سم پاشی و ضدعفونی کردن محیط‌ های مختلف را، دارا است و همین امر ضرورت استفاده از این دستگاه‌ ها را، امری اجتناب ناپذیر می‌ نماید.

آلودگی و سایر عوامل محیطی می‌ تواند باعث ایجاد بیماری‌ های مختلف، قارچ‌ ها و انواع باکتری‌ ها در بدن مرغ‌ ها و حتی بال‌ و پرهای آن ها شود. از طریق تامین رطوبت توسط دستگاه رطوبت ساز و مه ساز مرغداری برای دام‌ ها می‌ توان از آلوده شدن مرغ‌ ها به انواع بیماری های قارچی جلوگیری نمود.

سایر مزایای استفاده از دستگاه مه پاش در محیط مرغداری چیست؟

تماس بگیرید

چه دستگاه رطوبت سازی مناسب استفاده در سالن های مرغداری است؟

دستگاه رطوبت ساز و مه ساز مرغداری مناسب برای این مکان دو نوع می باشند. معمولا برای سالن های پرورش مرغ و دام از دو نوع دستگاه رطوبت ساز پروانه ای و دستگاه مه پاش نازلی استفاده می نمایند. ویژگی این نوع دستگاه‌ ها نصب شدن در قسمت‌ های بالایی سقف سالن مرغداری است.

این ویژگی سبب شده تا، دستگاه‌ های مه پاش نازلی به راحتی بتوانند قطرات آب را، تبخیر کرده و به بخاری سرد تبدیل نمایند. مزیت و ویژگی دیگر این نوع دستگاه‌ ها قابلیت استفاده از آب با املاح و رسوبات می‌ باشد. اکثر مرغداران از آب چاه برای تامین رطوبت این دستگاه‌ ها استفاده می‌ نمایند.

به همین دلیل، استفاده از دستگاه مه پاش دیسکی و یا نازلی برای این منظور و به عنوان دستگاه رطوبت ساز و مه ساز مرغداری مناسب هستند. زیرا، این دستگاه های رطوبت ساز قادر به کار با آب چاه و دارای املاح می باشند. این دستگاه‌ها از چسبیدن قطرات آب به یکدیگر و خیس نمودن کف سالن نیز جلوگیری به عمل می‌ آورند.

نوع دیگری از دستگاه های رطوبت ساز به نام دستگاه رطوبت ساز اولتراسونیک نیز وجود دارند. این دستگاه ها بر اساس عملکرد خاص و ویژه خود از ایجاد خیسی زمین جلوگیری به عمل می آورند. ولیکن، به دلیل قیمت نسبتا بالا و حساسیت این دستگاه ها برای سالن های مرغداری به کار گرفته نمی شوند.

دستگاه های رطوبت ساز اولتراسونیک باید از آب تصفیه شده و بدون املاح تغذیه شوند. به همین دلیل، استفاده از این نوع دستگاه ها برای سالن های مرغداری به صرفه نیست. زیرا، اکثریت قریب به یقین مرغداران از آب با املاح چاه برای تامین رطوبت سالن مرغداری استفاده می کنند.

کلام پایانی

دستگاه رطوبت ساز و مه ساز مرغداری جزو تجهیزات بسیار با اهمیت این صنعت به شمار می روند. تهیه این دستگاه ها از یک مکان معتبر باعث حفظ سلامت دام و طیور و همچنین، افزایش راندمان آن ها می شود. مجموعه مه آوران یک برند معتبر و شناخته شده در حوزه طراحی و تامین دستگاه های رطوبت ساز است.

انواع دستگاه های رطوبت ساز خانگی و صنعتی با کیفیت و استاندارد را، می توان از وبسایت این مجموعه تهیه نمایید. کیفیت بالا، پشتیبانی لحظه ای محصولات و ارايه مشاوره های خرید از جمله تمهیدات این مجموعه برای کلیه کالاها و محصولات این برند است.

بهترین دستگاه ها را از ما بخواهید

مه آوران اولین و بزرگترین تولید کننده دستگاه رطوبت ساز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

You cannot copy content of this page

فرم درخواست مشاوره

برای در خواست مشاوره لطفا فرم زیر را پر کنید.