بهترین رطوبت ساز برای کشت ایروپونیک یا هواکشت کدام است؟

چکیده محتوای این صفحه

برای بهبود عملکرد سایت امتیاز دهید...

به کمک کشت گلخانه ای است، که تولید و عرضه محصولات گیاهی افزایش می یابد. از سویی کشاورزان حتی در روزهای زمستانی قادر به تولید محصولات کشاورزی هستند! با گذر روزها شیوه کشت در دِل گلخانه ها تغییر کرده و رو‌ش ایروپونیک یا هواکشت به میانه ها آمد! حال بهترین رطوبت ساز برای کشت ایروپونیک کدام است؟

به عبارتی در این روش از کشت گلخانه ای خاک معنایی ندارد! به گونه ای که به واسطه ی آب و آب پاشی مواد مغذی به صورت مستمر و کامل به گیاهان در حال رشد می رسد. در واقع به این نوع از کشت ها، کشت بدون خاک گویند. بگذریم، ما در طول این مطلب از خود در مه آوران می خواهیم، شما را با بهترین رطوبت سازهای هواکشت آشنا نماییم. لطفاً با ما در طول این متن از خود همراه باشید.

با کشت ایروپونیک بیشتر آشنا شوید!

ایروپونیک و یا هواکشت نوعی از روش های خلاقانه و جدید تولید محصولات کشاورزی در محیطی بسته می باشد. در این شیوه از پرورش گیاهان، آن ها در هوا به صورت معلق می مانند و مواد مغذی به صورت مداوم به ریشه آن ها اسپری می گردد.

به دور از رطوبت ساز برای کشت ایروپونیک ، از خاک جهتِ پرورش و تولید گیاهان استفاده نمی کنند. در روش هواکشت ریشه گیاهان به گونه ای پیوسته در مقابل مواد مغذی مد نظر خود قرار خواهد گرفت. این نحوه از کشت گیاهان مدرن بوده و جایگزین روش های سنتی و قدیمی گردیده است.

 

با کشت ایروپونیک بیشتر آشنا شوید!

نحوه کار کشت ایروپونیک چگونه است؟

در سیستم هوازی بایستی جهتِ نگاه داشتنِ رطوبت محفظه ای وجود داشته و نور به ریشه گیاهان نرسد. پایه کار این قبیل از سیستم ها به حالتی است، که گیاهان در محیطی بسته و نیمه بسته قرار گرفته، نهایتاً مواد مغذی به ریشه آن ها پاشیده شود. در این حالت علاوه بر تهیه رطوبت ساز برای کشت ایروپونیک آن ها به دور از آفتاب نگهداری می گردند.

زمانی که گیاهان در این روش رشد کرد، ریشه ها درون یک قاب و به صورت معلق در هوا می ماند. نکته قابل توجه این که تهویه هم در محیط گلخانه اهمیت زیادی داشته و باید از هواکش استفاده شود.

بیشتر بخوانید: رطوبت ساز خانگی

با آب مناسب هواکشت آشنا بشوید!

آبی که در کشت ایروپونیک مورد استفاده قرار می گیرد، باید ناخالصی مواد معدنی نداشته و همچنین شیمیایی نباشد.

انواع آب مورد استفاده در کشت ایروپونیک

در گلخانه ای که معمولی است، از آب کشاورزی که اغلب آب چاه است، گیاهان آبیاری می‌ گردد. علاوه بر این ها جهتِ تأمین مه از رطوبت ساز برای کشت ایروپونیک استفاده می شود. ما در ادامه این مطلب آب مناسب برای کشت گلخانه ای ایروپونیک را به شما معرفی خواهیم کرد.

از سویی شما می توانید، برای خرید رطوبت ساز با ما در مه آوران تماس بگیرید. قطعاً کارشناسان ما به تمامی سؤالات شما به خوبی پاسخ خواهند داد.

اگر که شما گلخانه را در یک فضای جغرافیایی خشک ساخته اید، بهره گیری از رطوبت ساز برای کشت ایروپونیک از نوع اولتراسونیک جهتِ تأمین رطوبت توصیه می شود.

انواع آب مورد استفاده در کشت ایروپونیک

·         آب چاه:

آب حاصل از چاه که در سفره های زیر زمینی ذخیره شده است، در واقع آب رودخانه و چشمه بوده، که از مواد معدنی غنی است. اما به احتمال بسیار زیاد، دارای باکتری هایی مختلفی بوده، که تعادل محصولات کشاورزی شما را برهم خواهد زد. همچنین منجر به تشکیل رسوب در کشت ایروپونیک می گردد.

·         آب نرم:

این نوع از آب ها دارای میزان بسیاری سدیم بوده و کمی کلسیم و منیزیم دارد. نکته جالب توجه این که آب نرم مواد معدنی کمی دارد و سدیم زیاد موجود در آب می تواند، به گیاهان شما صدمه رساند.

·         آب شرب:

اگر که شما در رطوبت ساز برای کشت ایروپونیک از آب شرب استفاده می نمایید، میزان بسیاری مواد معدنی وارد هواکشت شما خواهد شد. در نهایت احتمال بروز آسیب به برگ و ریشه ها زیاد است! علاوه بر تمامی این ها کلر موجود در آب شرب برای گیاهان و محصولات‌ کشاورزی مضر است.

·         آب مقطر:

آب مقطر مناسب زمان هایی خواهد بود، که نیاز به وجود آب با درصد خلوص بالاست. این نوع از آب ها جزئی از مناسب ترین ها برای استفاده در سیستم ایروپونیک است. چرا که با وجود چنین آبی هيچ گونه باکتری به محل کشت وارد نمی شود. نکته جالب توجه این که برای تولید آب مقطر به انرژی و زمان بسیاری نیاز خواهد بود.

میزان اهمیت استفاده از رطوبت سازها برای کشت ایروپونیک

ما در این قسمت مهم ترین مزیت های استفاده از رطوبت ساز برای کشت ایروپونیک را ذکر خواهیم کرد. همانطور که در قسمت فوقانی متن به این مسئله اشاره کردیم، کلیه ی نیاز گیاهان در کشت ایروپونیک به واسطه ی مه و بخار سرد تأمین می گردد. پس در این میانه ها نقش و جایگاه رطوبت سازها بسیار مهم بوده و در روش هواکشت باید وجود داشته باشد.

در این سیستم ها کود، ویتامین ها، مواد مغذی، آب و دیگر موادی که گیاهان برای رشد بدان ها نیاز دارند، به حالت محلول درون آب تهیه خواهد شد. سپس تمامی این مواد به واسطه ی رطوبت سازها به حالت مه در محیط گلخانه پخش می ‌شود. نکته مهم این است، که به دلیل وجود میزان بسیار رطوبت در هوا دیگر نیازی به آبیاری گیاهان نخواهد بود.

مشاهده محصول: رطوبت ساز صنعتی التراسونیک مه اوران 7 لیتر 2400

بهترین دستگاه رطوبت سازها برای کشت ایروپونیک یا هواکشت کدام است؟

یکی از مهم ترین نکات در زمان استفاده از رطوبت سازها در محیط گلخانه و کشت ایروپونیک، عدم به وجود آمدن قطرات ریز و درشت آب است. در انواع رطوبت ساز التراسونیک به خاطر استفاده ازسیستم فراصوت جهت تولید مه، قطرات آب بسیار کوچک به وجود می آید. سپس این قطرات درون هوا تبخیر می گردد.

در واقع به هنگام خرید رطوبت ساز برای کشت ایروپونیک در نظر داشته باشید، که با استفاده از رطوبت ساز التراسونیک گرما سریعاً مجذوب آب می شود. سپس آب را از حالت مایع به گاز تبدیل می کند. در نتیجه قطره تولیدی به زمین و سطح گلخانه برخورد نمی کند.

بنابراین می توان گفت که بهترین انواع رطوبت ساز برای کشت ایروپونیک التراسونیک است! البته گاهی برخی از افراد از رطوبت ساز نازلی هم استفاده می کنند. ولی به دلیل هزینه بالا در خرید و نگهداری همچنین پخش قطرات درشت در محیط گلخانه به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شود.

بهترین دستگاه رطوبت سازها برای کشت ایروپونیک یا هواکشت کدام است؟

سخن آخر

دوستان عزیز ما در طول این مطلب از خود با شما درباره رطوبت ساز برای کشت ایروپونیک صحبت کردیم. امیدواریم که شما با مطالعه این مطلب بتوانید، به خوبی محصولات کشاورزی خود را پرورش و توسعه دهید. همانطور که خواندید، بهترین نوع دستگاه رطوبت ساز برای هواکشت انواع التراسونیک می باشد.

چرا این نوع از دستگاه ها مانع از به وجود آمدن قطرات ریز و درشت آب در محیط گلخانه شما می شود. متوجه شدید؟

بهترین دستگاه ها را از ما بخواهید

مه آوران اولین و بزرگترین تولید کننده دستگاه رطوبت ساز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

You cannot copy content of this page

فرم درخواست مشاوره

برای در خواست مشاوره لطفا فرم زیر را پر کنید.