بهترین دستگاه رطوبت ساز سالن قارچ

چکیده محتوای این صفحه

برای بهبود عملکرد سایت امتیاز دهید...

بهترین دستگاه رطوبت ساز سالن قارچ، تجهیزی است، که از پس تامین رطوبت کل فضای ساختمان بر آید. رطوبت مهم ترین عامل در رشد و پروش گیاهان به خصوص قارچ ها است. ابزارآلات متعددی در جهت راه اندازی گلخانه ها نقش دارند.

رطوبت ساز ها یکی از مهم ترین تجهیزاتی هستند، که بر ایمنی، سلامت، قدرت و سرعت فرآیند ها تاثیر دارد. با استفاده از این دستگاه قدرتمند تامین رطوبت و تهویه هوای سالن های قارچ به صورت پیوسته اتفاق می افتد.

در ادامه مقاله به معرفی بهترین نوع دستگاه رطوبت ساز سالن های قارچ می پردازیم، با ما همراه شوید.

راهنمای انتخاب بهترین دستگاه رطوبت ساز سالن قارچ

در ابتدای مقاله بهترین دستگاه رطوبت ساز سالن قارچ، نکات مهمی که بر انتخاب تجهیز تاثیر دارد، صحبت می کنیم. سطح رطوبت در سالن های قارچ از اهمیت بالایی برخوردار است. این عامل بر رشد و تغذیه بهتر هاگ ها نقش دارد.

سالن های قارچ، محیطی بسیار حساس است. این تجهیز قدرتمند، شرایطی ایده آل در ساختمان بنا می سازد، که در رشد و تاثیر میوه ها و سبزیجات موثر است. برای انتخاب دستگاه رطوبت ساز مناسب برای سالن قارچ، از راهنمایی‌ های زیر استفاده کنید؛

  • نیاز به رطوبت: ابتدا باید سطح رطوبت موجود در سالن را بسنجید. معمولاً برای قارچ‌ ها، رطوبت محیط باید در محدوده 60_80درصد باشد. با توجه به نوع قارچ و شرایط زیستی آن، میزان رطوبت را تعیین کنید.
  • اندازه سالن: بهترین دستگاه رطوبت ساز سالن قارچ باید متناسب با نیاز ساختمان انتخاب شود. ابعاد سالن قارچ را در نظر بگیرید. بر اساس اندازه سالن، دستگاه خود را بخرید، تا بتواند رطوبت را به طور یکنواخت در سراسر سالن تأمین کند.
  • نوع دستگاه: دستگاه ‌های رطوبت ساز مختلفی به بازار عرضه می شود. از جمله آن ها می توان به بخاری ‌ها، اسپری ‌گر ها و الکترونیکی ‌ها اشاره کرد. بر اساس نیاز و شرایط خاص سالن، نوع مناسب آن را انتخاب کنید. از دستگاه‌ هایی بهره ببرید، که قابلیت تنظیم رطوبت داشته باشند.
  • قابلیت کنترل رطوبت: این قابلیت به شما کمک می‌ کند، تا رطوبت محیط را به میزان دقیقی تنظیم نمایید. در نتیجه رشد و توسعه قارچ‌ ها تضمین می گردد.
  • نگهداری و عملکرد: بهترین دستگاه رطوبت ساز سالن قارچ شما با مجموعه دیگری فرق دارد. قبل از خرید دستگاه رطوبت ساز، درباره شرایط نگهداری آن‌، پرس و جو کنید.
  • مصرف انرژی: مصرف انرژی دستگاه رطوبت ساز نیز برای سالن قارچ مهم است. از دستگاهی با مصرف انرژی کم و کارایی بالا استفاده کنید، تا هزینه‌ های انرژی را کاهش دهید.
  • نظافت و بهداشت: به نظافت و بهداشت دستگاه رطوبت ساز بپردازید. حتما دستگاه باید از قابلیت تمیز کردن و تعویض فیلتر ها برخوردار باشد. این آیتم به شما کمک می کند، تا از تجمع باکتری ‌ها و ذرات آلرژیک جلوگیری شود.

بهترین دستگاه رطوبت ساز سالن قارچ از نظر مه اوران

طبق آمار به دست امده از میزان فروش دستگاه رطوبت ساز در سالن قارچ می توان گفت که بهترین دستگاه رطوبت ساز برای سالن قارچ، دستگاه های 600، 1200 و 2400 می باشد. در ادامه به بررسی ویژگی های این سه دستگاه می پردازیم.

دستگاه رطوبت ساز 600

از بهترین دستگاه های رطوبت ساز برای سالن قارچ می توان به دستگاه رطوبت ساز 600 اشاره کرد. این دستگاه با ابعاد 30*35*25 اولین دستگاه مناسب سالن قارچ، تولید مه اوران می باشد. توانایی تامین 95 درصد رطوبت در شرایط ویژه برای 60 مترمکعب را دارا می باشد. در نتیجه اگر سالن قارچ شما تا 60 مترمکعب متراژ داشته باشد، این دستگاه کاملا برای شما مناسب است.

از دیگر ویژگی های این  دستگاه می توان به یک خروجی 9 سانتی متری لوله پولیکا، مصرف آب 2 لیتر در ساعت، مخزن، امکان اتصال به آب شهری، امکان استفاده با هر نوع آب، تایمر آنالوگ، ولوم برای تنظیم میزان و حجم رطوبت، سیستم قطع خودکار، کنترل سطح اب توسط سنسورهای فراصوت و قابلیت اتصال کنترل رطوبت دیجیتالی اشاره کرد.

دستگاه رطوبت ساز 600

دستگاه رطوبت ساز 1200

دستگاه رطوبت ساز 1200 دومین دستگاه مناسب برای سالن قارچ در ابعاد 30*40*40 می باشد. دارای یک خروجی لوله پولیکا 11 سانتی متری و با مصرف آب 3.5 لیتری می باشد. همچنین دارای مخزن اب و امکان اتصال به اب شهری، استفاده با هر نوع ابی را دارد. توانایی تامین رطوبت تا 100 مترمکعب را دارد. دارای تایمر انالوگ برای میزان زمان روشن و خاموش بودن دستگاه و ولوم برای تنظیم میزان رطوبت است. سیستم قطع خودکار و کنترل سطح اب و قابلیت اتصال رطوبت سنج را نیز دارد.

دستگاه رطوبت ساز 1200

دستگاه رطوبت ساز 2400

سومین دستگاه پرفروش در بهترین دستگاه رطوبت ساز برای سالن قارچ دستگاه رطوبت ساز 2400 می باشد. دارای یک خروجی لوله پولیکا 11 سانتی برای انتقال رطوبت به بیرون می باشد. مصرف ابی حدود 7 لیتر در ساعت را دارد؛ همچنین قابلیت استفاده با هرنوع ابی را دارد. دارای مخزن اب امکان اتصال به آب شهری؛ این دستگاه می تواند متراژی حدود 150 مترمکعب را پوشش دهد. دارای تایمر آنالوگ و ولوم برای تنظیم میزان رطوبت می باشد. دارای قابلیت های سیستم قطع خودکار،کنترل سطح آب با سنسورهای فراصوت و اتصال رطوبت سنج نیز می باشد.

دستگاه رطوبت ساز 2400

تاثیرات استفاده از دستگاه رطوبت ساز در سالن های قارچ

در این بخش از مبحث بهترین دستگاه رطوبت ساز سالن قارچ، به شرح تاثیرات استفاده از آن می پردازیم. استفاده از دستگاه رطوبت ساز در سالن های قارچ تاثیرات بسیار مهمی در بهبود شرایط رشد و عملکرد قارچ ها دارد. در زیر به برخی از تاثیرات این دستگاه در مجموعه های کاری اشاره خواهیم کرد؛

  • افزایش رطوبت محیط: یکی از تاثیرات اصلی دستگاه رطوبت ساز، افزایش رطوبت محیط است. رطوبت مناسب در سالن قارچ، عاملی حیاتی برای رشد و توسعه قارچ ها است. با افزایش رطوبت، قارچ ها بهتر تغذیه می شوند و فرآیند های متابولیکی خود را بهبود می بخشند.
  • جلوگیری از خشکی محیط: در این نوع مجموعه ها، به دلیل استفاده از سیستم های تهویه و گرمایش، احتمال خشکی محیط بالا است. این خشکی باعث خشک شدن قارچ ها و کاهش رشد آن ها می شود. با استفاده از دستگاه رطوبت ساز می توان خشکی محیط را کاهش داده و از خشک شدن قارچ ها جلوگیری کرد.
  • کنترل رطوبت به صورت دقیق: بهترین دستگاه رطوبت ساز سالن قارچ به مجموعه ها ایمنی و سلامتی می بخشد. برخی از دستگاه های رطوبت ساز، قابلیت تنظیم دقیق رطوبت را دارند. این قابلیت به شما امکان می دهد، تا رطوبت محیط را به صورت دقیق، متناسب با نیاز قارچ ها تنظیم نمایید.
  • حفظ ترتیب و تعادل رطوبت: دستگاه رطوبت ساز به شما کمک می کند، تا ترتیب و تعادل رطوبت محیط حفظ گردد. این موضوع به جلوگیری از خشک شدن یا ترشح زیاد رطوبت در سالن کمک می کند.

بهترین دستگاه رطوبت ساز سالن قارچ را از برند های مه آوران سفارش دهید. این شرکت، محصولات خود را مطابق با آخرین تغییرات روز صنعت تولید می کند.

راهنمایی تنظیم دستگاه رطوبت ساز در سالن های قارچ

مقاله بهترین دستگاه رطوبت ساز سالن قارچ، چگونگی تنظیم این محصول را به شما می آموزد. تنظیم دستگاه رطوبت ساز در سالن های قارچ بسیار مهم است. این محصول با تأمین رطوبت محیط، شرایطی ایده آل برای پرورش قارچ ها فراهم می سازد. اقدامات ذیل به شما کمک می کند، تا دستگاه را به طور دقیق تنظیم نمایید؛

  • تنظیم رطوبت مطلوب: ابتدا باید رطوبت مورد نیاز سالن قارچ را تعیین کنید. با کنترل و تنظیم دستگاه رطوبت ساز می توانید رطوبت محیط را در محدوده مطلوب نگه دارید.
  • قرار دادن دستگاه در مکان مناسب: دستگاه رطوبت ساز را در مکانی قرار دهید، که بتوان رطوبت را به طور یکنواخت در سراسر سالن توزیع کنید. آن را در نقطه ای قرار دهید، که بتوانید دسترسی آسان به آن داشته باشید. برای مثال رطوبت ساز را در راستای باد کولر می توانید قرار دهید تا رطوبت به طور یکنواخت در سالن توزیع شود.
  • تنظیم زمان کارکرد: برخی از دستگاه های رطوبت ساز دارای تایمر هستند. این قابلیت، زمان کارکرد محصول را کنترل می نماید. برای سالن های قارچ ، معمولاً استفاده طولانی مدت از دستگاه مورد نیاز است. دستگاه را به گونه ای تنظیم کنید، که به طور پیوسته و بدون نیاز به توقف فعال باشد.
  • بررسی و کنترل رطوبت محیط: به منظور اطمینان از تنظیمات صحیح دستگاه رطوبت ساز از ابزار های اندازه گیری رطوبت استفاده کنید. با اندازه گیری دقیق رطوبت محیط، پیکربندی دستگاه را بر اساس نیازهای قارچ ها تنظیم نمایید.

با رعایت این راهنمایی ها می توانید بهترین دستگاه رطوبت ساز سالن قارچ را در کارگاه خود بنا سازید. این محصول، شرایطی مناسب برای رشد و توسعه قارچ ها فراهم می کند.

کلام پایانی

بهترین دستگاه رطوبت ساز سالن قارچ از برند مه آوران است. این تولید کنندگان ایرانی، محصولاتی اصل به مردم عرضه می دارد. در این آنلاین شاپ بزرگ می توانید برترین تجهیزات صنعتی را با قیمتی مناسب خریداری کنید.

مجموعه مه آوران علاوه بر فروش اجناس اصل، خدماتی مثل؛ مشاوره نیز به مشتریان خود عرضه می دارد. نیاز و بودجه خود را با کارشناسان ما در میان بگذارید، تا متناسب با نیاز مجموعه بهترین نوع این دستگاه را سفارش دهید.

بهترین دستگاه ها را از ما بخواهید

مه آوران اولین و بزرگترین تولید کننده دستگاه رطوبت ساز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

You cannot copy content of this page

فرم درخواست مشاوره

برای در خواست مشاوره لطفا فرم زیر را پر کنید.