بهترین دستگاه رطوبت ساز برای چاپخانه

چکیده محتوای این صفحه

برای بهبود عملکرد سایت امتیاز دهید...

بهترین دستگاه رطوبت ساز برای چاپخانه چیست؟ استفاده از دستگاه رطوبت ساز در چاپخانه از اهمیت ویژه ای برخوردار است و رطوبت در محیط چاپخانه تاثیرات بسیار مثبتی به دنبال دارد. اما چگونه؟ این تاثیرات چه هستند؟ چه دستگاهی مناسب برای استفاده در چاپخانه است؟ در این مقاله از مه اوران درباره بهترین دستگاه رطوبت ساز برای چاپخانه با ما همراه باشید.

تماس بگیرید

رطوبت چگونه بر کیفیت کاغذها هنگام چاپ تاثیر می گذارد؟

رطوبت چگونه بر کیفیت کاغذها هنگام چاپ تاثیر می گذارد؟

با استفاده از رطوبت ساز صنعتی، می توان به راحتی رطوبت مورد نیاز برای چاپ را کنترل کرد و از ایجاد مشکلاتی مانند جوهر پخشی، خشک شدن زودرس کاغذ و افت کیفیت چاپ جلوگیری نمود. به علاوه، استفاده از رطوبت ساز صنعتی در چاپخانه ها باعث افزایش سرعت و بهره وری در فرآیند چاپ می شود و هزینه های اضافی ناشی از خطاها و اشکالات در چاپ را کاهش می دهد. از تاثیرات مثبت بهترین دستگاه رطوبت ساز برای چاپخانه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

کاهش خشکی و الکتریسیته ساکن.

دستگاه رطوبت ساز می تواند باعث کاهش خشکی و الکتریسیته سالکن در هوا شود. تجمع بارهای الکتریکی در هوا می تواند سبب به وجود امدن مشکلاتی مانند خرابی و نقصان در عملکرد ماشین آلات چاپ شود. این بارهای الکتریکی همچنین می توانند سبب لول شدن کاغذها شوند که فرایند چاپ را با مشکل مواجه می کند و روشن و خاموش کردن مداوم دستگاه را به دنبال دارد که سبب هدر رفت انرژی خواهد شد.

افزایش کیفیت چاپ و جلوگیری از خط و خش بر روی محصولات.

تنظیم رطوبت در هوا می تواند سبب افزایش کیفیت چاپ و کاغذ شود. اما چگونه؟ کاغذ در محیط چاپخانه از گونه اقلامی است که جذب رطوبت هوا را به دنبال دارد. حال با جذب کامل این رطوبت و خشک شدن هوا، الکتریسته ی ساکن و خشکی بیش از اندازه سبب ایجاد خط و خش روی کاغذ می شود. نصب بهترین دستگاه رطوبت ساز برای چاپخانه می تواند سبب جلوگیری از ایجاد خط و خش و افزایش کیفیت چاپ شود.

کاهش احتمال ترکیدگی و شکستگی کاغذ و جوهر در هنگام چاپ.

عوامل زیادی می تواند منجر به این مشکل شود؛ عواملی مانند استفاده از کاغذ و جوهر بی کیفیت و خشک یا استفاده از دستگاه چاپ قدیمی می تواند باعث ترکیدگی و شکستگی کاغذ و جوهر در هنگام چاپ شود. اگر دچار این مشکل شده اید و به دنبال راه حلی برای آن می گردید، باید بدانید که بهترین دستگاه رطوبت ساز برای چاپخانه عاملی است که می تواند با تاثیر بر روی کاغذ، باعث جذب بیشتر جوهر شود و از ترکیدگی جوهر روی کاغذ جلوگیری کند.

افزایش عمر مفید دستگاه‌های چاپ و کاهش هزینه‌های تعمیر و نگهداری.

خشکی هوا با ایجاد الکتریسته سبب کاهش سرعت فرایند چاپ می شود و در نتیجه خاموش و روشن کردن مداوم دستگاه، طی مدتی ممکن است دستگاه ها با مشکل مواجه شده و نیاز به تعمیر پیدا کنند. رطوبت می تواند از بروز مشکلات در ماشین الات چاپ که در نتیجه اصطحکاک و سایش ایجاد شده اند جلوگیری کند.

بهبود شرایط کاری برای کارکنان و کاهش خطرات مربوط به خشکی هوا مانند خشک شدن پوست و مشکلات تنفسی.

از تاثیرات مثبتی که بهترین دستگاه رطوبت ساز برای چاپخانه در تمام محیط ها به دنبال دارند، ایجاد شرایط کاری مناسب برای کارکنان و بهبود عملکرد سیستم تنفسی و کاهش خشکی پوست آنهاست.

مشاهده محصولات

بهترین دستگاه رطوبت ساز برای چاپخانه کدام است؟

بهترین دستگاه رطوبت ساز برای چاپخانه کدام است؟

حال که با تاثیرات مثبت دستگاه رطوبت ساز در چاپخانه آشنا شدیم باید بدانیم که کدام دستگاه برای محیط چاپخانه مناسب است؟ طبق امار به دست  امده از مشتریان مه اوران دستگاه های زیر به ترتیب بیشترین فروش را برای چاپخانه به خود اختصاص داده اند:

  • رطوبت ساز صنعتی التراسونیک مه اوران 1000 مترمکعب مدل 8700
  • رطوبت ساز صنعتی التراسونیک مه اوران 700 مترمکعب مدل 6900

رطوبت ساز صنعتی التراسونیک مه اوران 1000 مترمکعب مدل 8700

اولین گزینه پیشنهادی در بهترین دستگاه رطوبت ساز برای چاپخانه مدل 8300 می باشد. اما چرا؟ اکثر چاپخانه ها به دلیل وسعت و متراژی که دارند باید از این دستگاه استفاده نمایند. هر یک عدد دستگاه می تواند پاسخگوی 1000 مترمکعب باشد. به ازای هر 1000 مترمکعبی که اضافه شود باید یک دستگاه دیگر تهیه شود؛ برای مثال برای 6000 هزار مترمکعب 6 عدد دستگاه باید تهیه شود.

مشخصات فنی دستگاه رطوبت ساز 8700

پیزو:32 عدد(پرقدرت ترین و بزرگترین رطوبت ساز تولید شده در جهان)

لوله پولیکا: دارای سه خروجی لوله پولیکا برای انتقال رطوبت است.

مصرف آب: مصرف آب دستگاه 28 لیتر در ساعت در مبدا خروجی بخار می باشد.

مخزن آب و تخلیه مخزن آب: دستگاه دارای مخزن آب و امکان تخلیه مخزن آب با درپوش تعبیه شده کنار دستگاه می باشد.

اتصال به آب شهری (استفاده با هر نوع آب): امکان لوله کشی به آب شهری و همچنین استفاده با هرنوع آب را دارد.

تایمر دیجیتالی: دارای تایمر دیجیتالی برای تنظیم زمان روشن و خاموش بودن دستگاه می باشد.

سیستم قطع خودکار: دستگاه برای مواقع کمبود آب دارای سیستم قطع خودکار می باشد.

کنترل سطح آب: سنسورهای تعبیه شده وظیفه کنترل سطح آب را نیز برعهده دارند.

رطوبت ساز صنعتی التراسونیک مه اوران 700 مترمکعب مدل 6900

دومین و بهترین دستگاه رطوبت ساز برای چاپخانه از نظر مه اوران به افرادی که دارای چاپخانه هستند و به یک دستگاه رطوبت ساز نیاز دارند، دستگاه مدل 6600 می باشد.

این دستگاه برای مواقعی مورد استفاده قرار می گیرد که محیط از متراژ چندان بالایی به نسبت 8300 برخوردار نیست. دستگاه 6600 قابلیت پوشش متراژی حدود 500 مترمکعب را دارا می باشد.

مشخصات فنی دستگاه رطوبت ساز 6900

لوله پولیکا: دارای دو خروجی لوله پولیکا برای انتقال رطوبت است.

مصرف آب: مصرف آب دستگاه 20 لیتر در ساعت در مبدا خروجی بخار می باشد.

مخزن آب: تمامی دستگاه های مه اوران دارای مخزن اب می باشند، از جمله رطوبت ساز 6600. اما تفاوتی که با دستگاه 8300 در این خصوص دارد این است که آب مخزن باید به صورت دستی تخلیه شود و دارای درپوش به این منظور نیست.

اتصال به آب شهری (استفاده با هر نوع آب): امکان لوله کشی به آب شهری و همچنین استفاده با هرنوع آب را دارد.

تایمر آنالوگ: تایمر خودکار برای زمان روشن و خاموش ماندن دستگاه می باشد.

سنسور التراسونیک: این سنسور برای کنترل سطح آب و قطع خودکار تعبیه شده اند.

رطوبت مورد نیاز در چاپخانه باید چقدر باشد؟

رطوبت مورد نیاز در محیط چاپخانه بستگی به نوع ماشین چاپ، نوع کاغذ و محیط کار دارد. اما به طور کلی، رطوبت مورد نیاز در یک چاپخانه باید بین 45 تا 55 درصد باشد. این مقدار رطوبت برای جلوگیری از خشک شدن زودرس کاغذ و افزایش کیفیت چاپ مهم است.

در این مقاله از مه اوران به بررسی تاثیرات رطوبت در چاپخانه پرداختیم. همچین بهترین دستگاه رطوبت ساز برای چاپخانه

را نیز طبق امار به شما معرفی کردیم و ویژگی های هر یکی را به صورت مجزا گفتیم؛ بذا در صورتی که سوالی در خصوص دستگاه ها یا درخواست مشاوره دارید با مشاوران ما 02191035178 در ارتباط باشید.

بهترین دستگاه ها را از ما بخواهید

مه آوران اولین و بزرگترین تولید کننده دستگاه رطوبت ساز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

You cannot copy content of this page

فرم درخواست مشاوره

برای در خواست مشاوره لطفا فرم زیر را پر کنید.