انواع دستگاه های مه ساز و مهپاش | کاربرد رطوبت سازها

چکیده محتوای این صفحه

برای بهبود عملکرد سایت امتیاز دهید...

از جمله تجهیزات بسیار مهم و ارزشمند صنایع مختلف، دستگاه های رطوبت ساز می باشند. این دستگاه ها جهت تولید رطوبت و افزایش آن در محیط های صنعتی و حتی خانگی به کار گرفته می شوند. مبنای کار دستگاه های رطوبت ساز بر اساس تبدیل آب به بخار در حجم های مختلف است. خوشبختانه امروزه و با توجه به اهمیت فراوان این نوع دستگاه ها و کاربردهای آن ها، شاهد وجود انواع دستگاه های مه ساز و مهپاش در بازار هستیم. بر همین اساس هر فردی متناسب با نیاز خود قادر به خرید یک دستگاه متناسب با نوع و حجم کار خود می باشد.

مشاهده محصول

دستگاه های رطوبت ساز در چه اماکنی کاربرد دارند؟

انواع دستگاه های مه ساز و مهپاش با توجه به نوع کاربری و حجم آن ها، در صنایع متفاوتی کاربرد دارند. امروزه ساده ترین نوع دستگاه های رطوبت ساز را، در منازل می توان مشاهده کرد. سایر دستگاه های رطوبت ساز صنعتی را، در اماکنی که، وجود رطوبت مهم و ضروری است می توان به کار گرفت.

در رابطه با محل های استفاده از این نوع دستگاه ها باید گفت که، در هر صنعت و محل که، وجود رطوبت یک نیاز اساسی و کلیدی است از دستگاه های رطوبت ساز استفاده می شود. وظیفه و عملکرد اصلی دستگاه های رطوبت ساز تولید رطوبت و حفظ آن در محیط های مختلف است.

به همین دلیل در برخی از صنایع مهم و حساس مانند سالن های پرورش دام و طیور، سالن های پرورش قارچ، سالن های گلخانه ای که، نیاز مبرم و اساسی به رطوبت دارند، از انواع دستگاه های مه ساز و مهپاش کمک گرفته می شود تا، رطوبت مورد نیاز دام ها و گیاهان به راحتی تامین شود.

دستگاه های رطوبت ساز در چه اماکنی کاربرد دارند؟

موارد کاربرد دستگاه های رطوبت ساز چیست؟

انواع دستگاه های مه ساز و مهپاش را، علاوه بر در محیط خانه می توان در صنایع مختلف صنعتی نیز به کار گرفت و از مزایای بی نظیر آن ها بهره مند شد. در بخش پیشین از این مطلب به طور مختصر به برخی از موارد کاربرد دستگاه های رطوبت ساز اشاره شد. در ادامه به طور مفصل با این موارد آشنا می شویم؛

  • سالن های پرورش پرنده و طیور: یکی از نهادهای مهم صنعتی که، عامل رطوبت یک عامل اساسی و مهم در آن به شمار می رود، سالن های پرورش طیور است. پرندگان جزو موجودات بسیار حساس هستند و نیاز به رشد در یک محل با میزان رطوبت بسیار ایده آل و متناسب هستند.

در صورت افزایش رطوبت در محل نگهداری پرندگان، عوارضی مانند قارچ و غیره افزایش می یابد. همچنین، در صورت کم بودن میزان رطوبت در محیط رشد این پرندگان، شاهد ایجاد گرد و غبار و ایجاد مشکلات تنفسی و حتی بیماری های پوستی برای پرندگان خواهیم بود.

  • سالن های پرورش قارچ: یکی از دیگر از اماکن مهم به کار گیری انواع دستگاه های مه ساز و مهپاش، سالن های پرورش قارچ است. قارچ جزو محصولات حساس و نیازمند به رطوبت جهت رشد می باشد. پرورش انواع قارچ های صدفی، گانودرما و غیره نیازمند وجود یک دستگاه رطوبت ساز است.
  • سالن ها و انبارهای داروخانه ها: انبارها و محل های نگهداری داروهای داروخانه جزو اماکن بسیار حساس و مهم به شمار می روند. برای نگهداری اصولی داروها نیاز به یک محیط با درصد رطوبت های متناسب و حساب شده است.

برخی از داروها را، باید در محیط های منفی صفر درجه نگهداری شوند. در حالی که، برخی دیگر از داروها نیاز به محیط با درصد رطوبت متفاوت تری هستند. برای تامین میزان رطوبت مورد نیاز در انبارهای دارو باید از دستگاه های رطوبت ساز با قابلیت کنترل رطوبت استفاده نمود.

  • کارخانه های ریسندگی: از جمله سایر موارد استفاده از انواع دستگاه های مه ساز و مهپاش می توان به کارخانه های ریسندگی و صنایع نساجی اشاره کرد. جهت تامین رطوبت مورد نیاز نخ ها و جلوگیری از خشک شدن جوهر، در این نوع صنایع از دستگاه های رطوبت ساز استفاده می شود.
  • سالن های گلخانه و پرورش گیاهان: برخی از گیاهان جهت رشد و پرورش یافتن، نیاز به رطوبت دارند. علاوه بر، خاک و آب رطوبت یک عامل اساسی در رشد گیاهان گلخانه ای به شمار می رود. برای تامین این رطوبت می توان از دستگاه های رطوبت ساز استفاده نمود.

بیشتر بخوانید: مه پاش مناسب برای کارگاه تولید شیشه

چند نوع دستگاه رطوبت ساز وجود دارد؟

با پیشرفت تکنولوژی و با توجه به نیازهای متفاوت بشر در صنایع مختلف، خوشبختانه امروزه می توان انواع دستگاه های مه ساز و مهپاش متنوع را، در بازار یافت. بسته به نیاز خود و حجم رطوبت مورد نیاز می توان یکی از انواع مختلف این دستگاه های رطوبت ساز را، خریداری نمود؛

  • دستگاه رطوبت ساز اولتراسونیک: پایه و اساس عملکرد این دستگاه های رطوبت ساز اولتراسونیک، بر مبنای پیزوهای الکتریک است. مولکول های آب توسط این پیزو الکتریک های دستگاه، شکسته شده و توسط امواج صوتی یا همان اولتراسونیک به بخار و رطوبت تبدیل می شوند.
  • دستگاه رطوبت ساز پروانه ای: این نوع دستگاه به دستگاه رطوبت ساز دیسکی نیز شهر دارد. پایه و اساس کارکرد این نوع دستگاه، توسط پروانه و یا فن آن صورت می گیرد. پروانه دستگاه هنگام چرخش قطرات آب را، به ذرات بسیار ریز مه مانند تبدیل می کند و به هوای محیط اطراف می پاشد.
  • دستگاه بخارساز گرم: یکی دیگر از انواع دستگاه های مه ساز و مهپاش، دستگاه بخارساز گرم است. کاربرد این دستگاه های رطوبت ساز مناسب سالن های جوجه کشی است. زیرا، رطوبت و بخار تولید شده توسط این نوع دستگاه فاقد آهک بوده تا، به سلامت جنین تخم مرغ آسیبی وارد نشود.
  • دستگاه رطوبت ساز نازلی: از دیگر انواع دستگاه های مه ساز و مهپاش می توان به دستگاه مه پاش نازلی اشاره نمود. این دستگاه مناسب به کار گیری در سالن های پرورش قارچ، سالن های پرورش و فروش میوه همچنین، سردخانه ها می باشد.

این دستگاه رطوبت ساز مه پاش نازلی از قیمت نسبتا بالایی برخوردار است و در صورت داشتن سرمایه لازم جهت تامین این نوع دستگاه می تواند بهترین میزان و حجم رطوبت مورد نیاز این سالن ها را، تامین نماید.

تماس بگیرید

چند نوع دستگاه رطوبت ساز وجود دارد؟

کلام پایانی

انواع دستگاه های مه ساز و مهپاش را، می توان ازمجموعه مه آوران تهیه نمود. این مجموعه برند خود را، در زمینه طراحی و تولید انواع دستگاه های رطوبت ساز خانگی و صنعتی بنا نهاده و به مرور با تلاش روزافزون برند خود را، تبدیل به یکی از بهترین های این صنعت نموده است.

با مراجعه به وبسایت مه آوران می توانید کلیه محصولات و انواع دستگاه های مه ساز و مه پاش را، همراه با تمامی مشخصات و ویژگی های آن ها ملاحظه کنید. همچنین، با تماس با کارشناسان این برند می توانید از مشاوره های ارزنده تیم این مجموعه بهره مند گردید.

بهترین دستگاه ها را از ما بخواهید

مه آوران اولین و بزرگترین تولید کننده دستگاه رطوبت ساز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

You cannot copy content of this page

فرم درخواست مشاوره

برای در خواست مشاوره لطفا فرم زیر را پر کنید.