آشنایی با نحوه کار مه پاش نازلی

چکیده محتوای این صفحه

برای بهبود عملکرد سایت امتیاز دهید...

آشنایی با نحوه کار مه پاش نازلی و کاربردهای آن موضوع مورد بحث در مقاله پیش رو است. دستگاه مه پاش نازلی یک دستگاه رطوبت ساز است، که به فشار پمپ برای تبدیل آب با مه متکی است.

رطوبت ساز نازلی آب را از طریق پمپ از مخزن گرفته و به ذرات بسیار ریزی تبدیل می کند. این ذرات از نازل اسپری به بیرون هدایت می شوند.

برای آشنایی با نحوه کار مه پاش نازلی و کاربردهای آن در این مقاله از تیم صنعتی مه آوران با ما همراه گردید.

مه پاش نازلی چیست و نحوه کار آن چگونه است؟

امروزه در بازار انواع مختلفی از مه پاش ها یا رطوبت سازها وجود دارد، که هر یک با طرق و دمای متفاوتی هوا را مرطوب می کنند. رطوبت سازها در انواع بخار ساز، نازلی، التراسونیک، تبخیری و … متناسب با نیازهای خانگی و صنعتی تولید می شوند.

در مقاله آشنایی با نحوه کار مه پاش نازلی و کاربردهای آن ، در مورد رطوبت سازهای نازلی و نحوه عملکرد آنها صحبت می کنیم. رطوبت سازهای نازلی کارکردی کاملا مکانیکی دارند.‌

عملکرد آن بدین نحو است، که آب تمیزی که درون مخزن قرار دارد، با فشار بالا از طریق نازل‌ها فشرده می‌شود، تا به مولکول‌های بسیار نازک با اندازه‌های بسیار کوچک تبدیل شود. سپس به صورت مه ریز در فضا پراکنده می شود.

این رطوبت سازها آب را به ذرات بسیار ریز و سبک تبدیل می کنند، که به شکل بخار در هوا منتشر و به صورت یکنواخت بر سطح زمین می نشیند.

دستگاه مه پاش نازلی دارای عملکرد خودکار نیز می باشد، بدین نحو که اگر رطوبت موجود در هوا به میزان کافی برسد، خود به خود خاموش می شود، اگر سطح رطوبت هوا کم شود، دستگاه مه پاش نازلی مجددا روشن می شود.

در ادامه این مبحث از مقاله آشنایی با نحوه کار مه پاش نازلی و کاربردهای آن باید افزود که، این دستگاه قادر است رطوبت هوا را تا 80 درصد افزایش دهد، تا دمای ایده آلی را برای محیط خانگی و صنعتی ایجاد می کند.

همانگونه که تا به اینجای مقاله متوجه شدید، مه پاش نازلی عملکرد ساده ولی کارآمدی دارد. این دستگاه در حین فعالیت بسیار کم صداست؛ از این رو استفاده از آن در طول شب هیچ مزاحمتی ایجاد نمی کند.

مه پاش نازلی چیست و نحوه کار آن چگونه است؟

اهداف استفاده از دستگاه مه ‌پاش نازلی

در این بخش از مقاله آشنایی با نحوه کار مه پاش نازلی و کاربردهای آن، شما را با اهداف استفاده از این دستگاه آشنا می کنیم. دستگاه رطوبت ساز نازلی در محیط های خانگی، اداری و صنعتی برای تنظیم سطح رطوبت و پایین آوردن دما به کار گرفته می شود.

در ادامه این مطلب از مقاله آشنایی با نحوه کار مه پاش نازلی و کاربردهای آن با ما باشید، تا با اهداف به کار گیری این دستگاه آشنا گردید. مه پاش های نازلی به این منظور به کار گرفته می شوند؛

بیشتر بخوانید: قیمت رطوبت ساز صنعتی

·         خنک کننده هوا

زمانی که در مورد اهداف مه پاش نازلی صحبت می کنیم، نمی توان به اثر خنک کنندگی و کاهش دمای محیط اشاره نکرد. مه پراکنده شده در هوا با این دستگاه این قابلیت را دارد که، به سرعت دما را حدود 5 تا 10 درجه جه سانتیگراد کاهش دهد.

با استفاده از مه پاش نازلی می توان فضای بیرونی کافه، رستوران ها، غذاخوری ها و… را خنک کنید. این دستگاه تاثیر بسیار فوق العاده ای در خنک کردن هوا دارند‌.

·         ایجاد رطوبت

در ادامه این مبحث از مقاله آشنایی با نحوه کار مه پاش نازلی و کاربردهای آن، به هدف دیگر استفاده از دستگاه مه پاش اشاره می کنیم. هدف اصلی استفاده از این دستگاه، ایجاد رطوبت در محیط است.

این دستگاه رطوبت را در حد متعادلی ایجاد و از خشک شدن هوا جلوگیری می کند. به همین دلیل در محیط های صنعتی مانند گلخانه، دامداری، چاپخانه، مرغداری، پرورش قارچ، خانه و … به کار گرفته می شود.

کاربرد مه پاش نازلی

حال که با نحوه عملکرد و اهداف استفاده از مه پاش نازلی آشنا شدید، در این بخش از مقاله آشنایی با نحوه کار مه پاش نازلی و کاربردهای آن، با ما باشید، تا در مورد رایج ترین کاربردهای این دستگاه صحبت کنیم. مهم ترین کاربردهای رطوبت ساز نازلی عبارتند از؛

کاربرد مه پاش نازلی

مشاهده محصول: رطوبت ساز صنعتی التراسونیک مه اوران 7 لیتر 2400

·         آبیاری گل های گلخانه ای

یکی از کاربردهای رایج مه پاش نازلی استفاده از آن در گلخانه های برای آبیاری گل های حساسی مانند ارکیده است.

نصب یک سیستم مه پاش مناسب به تولیدکنندگان گل های گلخانه ای کمک می کند، تا به طور خودکار آب کافی برای گل ها تامین کنند و برای مدت طولانی گل ها تازه، با طراوات و شاداب بمانند.

·         پرورش قارچ

قارچ یک محصول رطوبت دوست است؛ بنابراین حفظ رطوبت برای مکان های پرورش قارچ از اهمیت بالایی برخوردار است. مه پاش نازلی یک رطوبت ساز عالی برای ایجاد رطوبت در سالن های پرورش قارچ است.

·         دامداری ها

در ادامه این مبحث از مقاله آشنایی با نحوه کار مه پاش نازلی و کاربردهای آن، به کاربرد دیگر آن در دامداری ها اشاره می کنیم. دامداری هایی که در اقلیم های گرم و خشک قرار دارند، برای افزایش بهره وری پرورش دام خود نیاز به دستگاه رطوبت ساز دارند.

این دستگاه رطوبت مورد نیاز سالن های پرورش گاو، گوسفند، مرغ، پرندگان زینتی و سایر طیور را فراهم می کند، میزان شیردهی دام ها افزایش می یابد، کیفیت تخم مرغ ها در محیط مرطوب بالا می رود، دام ها و پرندگان در محیط مرطوب اشتهای بالاتر و در نتیجه رشد مطلوب تری دارند.

مقالات مرتبط

·         کارگاه های ساخت و ساز

کاربرد دیگر دستگاه های مه پاش، جلوگیری از برخاستن گرد و خاک در کارگاه های ساخت و ساز است. مه پاش ها به لطف ذرات مه از بلند شدن گرد و خاک در هوا جلوگیری کرده و گرد خاک ها روی زمین ماندگار می شوند؛ از این رو شرایط کاری ایده آلی برای کارکنان فراهم می شود.

پس در کارگاه های ساختمانی بزرگ، اغلب از سیستم های مه پاش نازلی برای کاهش گرد و غبار و کثیفی در محیط استفاده می شود.

.کارگاه های ساخت و ساز

سخن پایانی

مقاله آشنایی با نحوه کار مه پاش نازلی و کاربردهای آن، توسط تيم تولید شرکت مه آوران نگاشته شده است. برای آشنایی بیشتر با دستگاه های رطوبت ساز و مه پاش صنعتی به سایت مه آوران مراجعه نمایید.

این شرکت تولید کننده انواع مه پاش صنعتی در ظرفیت ها و مدل های مختلف می باشد. تمام محصولات خود را با قیمت تولید، گارانتی و خدمات پس از فروش به صورت آنلاین در سایت مه آوران به سرتاسر ایران عرضه می کند.

بهترین دستگاه ها را از ما بخواهید

مه آوران اولین و بزرگترین تولید کننده دستگاه رطوبت ساز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

You cannot copy content of this page

فرم درخواست مشاوره

برای در خواست مشاوره لطفا فرم زیر را پر کنید.